Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
пушењето лезбејски курови на циганот ке го спаси не се плаши смири се ке победи, ке им го испуши на старците у фиа нема да биде дозволено бранење ке мора да пуштат лезбеј црн да помине :D
У реду е Каније брате нечемо да се вреџамо :pos:
Автоматски споено мислење:

Сеа баш вратив дека сеуште ми стоеше на истиот канал, 10 стотинки беше побрз Макс во вториот круг пред да му биде јавено дека Луис нема да е пред него, така да @mkgunner ова некако ти го побива муабетот со заветрината.
Зошто го жртвуваа Перез ако заветрината не им помогнала?
Тогаш многу глуп потег, нелогично губат втора стартна позиција.

Nenormalni kvalifikacii na Max, skoro sekunda pobrz od Perez u pm.

Ama kako so pisav pred nekoj den, sumlivo e dali RB ke izdrzi na race pace, ne me iznenadi tolku pol pozicijava. I vo Jeddah Max imase -250 od Ham pred da se udri ama na trkata bese kompletno druga situacija.

Inace Max na treninzite, posbeno na FP2 simulirase race pace na softs skoro cela sesija za razlika od Lewis. Taka da ne znam dali vo Q2 otidoa so softs deka Max gi osteti medium gumite malce ili od start im bese toa planot.

Utre mislam ako odi se spored EL PLAN i Max zadrzi vodstvo na startot, Lewis ke ima problemi da go pomine poso Max ima low downforce setup na zadnoto krilo kako za vo Monza so sto RB probuvaat da ja anuliraat prednosta na Mercedes na pravcite. Ke treba Lewis da ceka epten da mu umrat gumite za da go pomine, Max valjda prv u boks ke vlaga.

Isto taka veke nema mnogu hard braking corners so izmenive pa tesko ide preteknuvanje, barem od F2 trkata so vidov so ne znaci deka I vo F1 ke bide isto, normalno.

У реду е Каније брате нечемо да се вреџамо :pos:

Зошто го жртвуваа Перез ако заветрината не им помогнала?
Тогаш многу глуп потег, нелогично губат втора стартна позиција.

нешто си нервозен баче, уште не почна трката ти веќе квичиш

овој Пајо на СК болен ќе легне ако не освои Макс,

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Не би ме изненадило и тебе да те снема на подолг период, ако не победи овој со фустанот и плетенките!

Какво шоу ќе има на темава утре од Ганерот ако тепа Луис :pos:

ПО МАЛКУ СУМ НЕРВОЗЕН. САКАМ НЕКАКО ДА ОСТАНАМ КАДЕ ШТО СУМ И ДА ГИ ГЛЕДАМ НАСТРАНА ПРВИТЕ НЕКОКЛУ КРУГОВИ, ДУРИ И ЦЕЛА ТРКА. НЕ САКАМ ДА СЕ МЕШАМ ВО БОРБАТА ПРЕД МЕНЕ ЗАТОА ШТО МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ОГРОМНА КОНТРОВЕРЗИЈА.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЌЕ ОДАМ НА ПРЕТЕКНУВАЊЕ НА СТАРТОТ ИЛИ НЕ, НО ЌЕ ДАДАМ СЕ ОД СЕБЕ И АКО ВИДАМ ПРОСТОР, ЌЕ НАПАДНАМ – ПОТВРДИ МЛАДИОТ БРИТАНЕЦ.

Ете го Ландо ќе му го чува грбот кога не е тука Ботас.

Ете го Ландо ќе му го чува грбот кога не е тука Ботас.
нели другарчиња беа со Макс? Тури му ... надам се дека перез ќе го претекне и да си губи позиции. никакво темпо немаат.

Се држат енглезите меѓу себе, тоа да не ве чуди. И хамилтон има изјавено дека пре би ги сакал Расел и Ландо да освајаат него некој трет. А и спортов е буквално нивен бизнис, сите тимови освен Ферари имаат некакви врски со УК дали фабрики, центри едно друго.

нешто си нервозен баче, уште не почна трката ти веќе квичиш
Срце мое, утре лошо ќе ти биде :backa:

Не би ме изненадило и тебе да те снема на подолг период, ако не победи овој со фустанот и плетенките!
Да ме знаеше ќе имаше еден помалце во низата глупи постови, штета.

Inace Max na treninzite, posbeno na FP2 simulirase race pace na softs skoro cela sesija za razlika od Lewis. Taka da ne znam dali vo Q2 otidoa so softs deka Max gi osteti medium gumite malce ili od start im bese toa planot.
Хамилтон исто вика дека најверојатно на РБ планот им бил да одат на софт :D

Плус кога му ги покажаа предните гуми на Макс немаше некое видливо оштетување како што знае да има после lockup

бате да не беше требаше да те измислиме, штета хамилтон не знае за тебе, ќе ти го подареше фустанот за твојата служба тука.
Доста си ти еден, не измислувајте веќе сполај ви

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom