Друже не ми е поената да навредувам да знаеш, знам дека од таа страна се повеќе цврсти, општо кај нас отиде у курац работата затоа што станавме Европејци а заборавивме да сме Македонци. Не се внимава на сестрите, на девојките, жени, ми е срам да земам да ти пишувам примери, жал ме фаќа коа таквите се дел од мојот народ, и иднината е уште полоша зошто као сеа демек и они "не се такви" и како лисици навлегуваат насекаде по Скопје а доминатниот секогаш го јаде послабиот. Во Германија секој втор млад Албанец си ебе Германка и мажот знае за тоа, најобично го прави тоа за услуги, еден куп примери вакви знам, такво понижување не можеш да замислиш, со едно опшество ЕУ за тебе и кај нас идат тие времиња, ако веќе не си ни дојдени. И нивните девојчиња сакаат каурски да пробаат, не викам дека не е така, ама кога се млади и сами и ја знаат границата, кај нашите веќе одамна нема граница за брак, почитување на мажот како глава на семејството, а и одамна веќе нема глави на семејството. За тепање лесен проблем е со нив, 10 нивни не вредат како 5 наши ама и сам гледаш дека тепање не е едниствената борба.