Treba da gi imas site vo indeksДали морам да ги имам сите оценки внесени во индекс за да извадам уверение за упис на мастер, или доволно е шо ги имам внесени во ајноу?
Не сум од Скопје и не ми се патуваше да губам по цели денови само за оценка да земам, имам уште 3 шо ги немам земено..
Здраво.Zdravo, da ve prasam tie sto ste na praven fakultet dali predavanjata i ispitite se so fizicko prisustvo ili onlajn i dali ima matematika i zadaci na fakultetov konkretno na smerot odnosi so javnost
Со оглед на тоа што веројатно сакаш да се запишеш од септември, не може уште сега да се знае какви би ти биле предавањата и испитите. Ако заврши пандемијата или вирусот мутира во уште поублажена варијанта, веројатно комплет и предавања и испити ќе ти бидат со физичко присуство. Ако нема промени со короната, ондак ќе ти биде онлајн.Zdravo, da ve prasam tie sto ste na praven fakultet dali predavanjata i ispitite se so fizicko prisustvo ili onlajn i dali ima matematika i zadaci na fakultetov konkretno na smerot odnosi so javnost
Задачи има само на смер деловно право и финансии ако го одбереш предметот -деловни финансии- иначе немаZdravo, da ve prasam tie sto ste na praven fakultet dali predavanjata i ispitite se so fizicko prisustvo ili onlajn i dali ima matematika i zadaci na fakultetov konkretno na smerot odnosi so javnost
која година е ова ?! или мастер е ?! полагав кај него историја на право,супер професор е .... Доволно е две прашања да му одговориш .... Трето му е за повисока оценка ....Има ли некој полагано Современа Македонска Историја кај Докмановиќ?
Како е на усмен испит кај него?
На додипломски студии е предметов.која година е ова ?! или мастер е ?! полагав кај него историја на право,супер професор е .... Доволно е две прашања да му одговориш .... Трето му е за повисока оценка ....
Pa jas sum momentalno vtora godina na finki i sakav ako e mozno od vtor semestar sega da se prefrlam na praven. Treba da idam vo studentski prasanja da se rasprasam znam na nekoi fakulteti moze i e dolga procedurata ama toa e..Со оглед на тоа што веројатно сакаш да се запишеш од септември, не може уште сега да се знае какви би ти биле предавањата и испитите. Ако заврши пандемијата или вирусот мутира во уште поублажена варијанта, веројатно комплет и предавања и испити ќе ти бидат со физичко присуство. Ако нема промени со короната, ондак ќе ти биде онлајн.