Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Seriozno na Baern mu dale 1.70 so Barsa? Pa ima da gi napolnat ovie. 1 i 3+ 2.15 koef lokum

Може ќе се смилуваат на Барселона да им пуштат бодови :D
Дури и со нерешено Барселона не минат групна фаза ако Бенфика победи дома против Динамо

Може ќе се смилуваат на Барселона да им пуштат бодови :D
Дури и со нерешено Барселона не минат групна фаза ако Бенфика победи дома против Динамо
svabo i milost ne odat vo ista recenica :pos:
barsa ako stegne zabi da se bori, ama daleku e od ovoj baern.
jas ce stavam pari na baern, pa sta bude

Милост во смисла да им пуштат втора постава да одморат дел од првотимците, само така гледам шанси за Барселона
taman e, jasna e logikata. kje vidime koj sostav kje go izvadat.
realno i so kombiniran sostav (da receme pola-pola prv tim i rezervi)
se favoriti protiv vakva barselona.

Милост во смисла да им пуштат втора постава да одморат дел од првотимците, само така гледам шанси за Барселона
Not gonna happen. Бркаат и некој рекорд Баерн во поглед на дадени голови во групна фаза така да Барса овде може јако да настрада.

Ќе ги наполнат ко божиќен чорап ако им запнат а треба да им запнат.Се надевам ќе видам едно 5-6 комада за Баерн кој не го обожавам ич од дете ама овие смрдени обожавам кога ги газат плачипички.

Ќе ги наполнат ко божиќен чорап ако им запнат а треба да им запнат.Се надевам ќе видам едно 5-6 комада за Баерн кој не го обожавам ич од дете ама овие смрдени обожавам кога ги газат плачипички.
Треба да им запнат, да ги напунат 6/7-0 заради Левандовски шо не му дадоа балон дОр. Он треба лично да ги изрешета со 6-7 гола.

Јас на 4.5+ ги играв, ни 3 гола нема да паднат како тргнаа.
Лајна да јадат барем 5 гола да паднат и мене ми треба во живо уплатив нешто убо шо примија гол иначе готово беше све немаше до крај ни 3 да паднат 4-1 да завршит на коњ сум

Лајна да јадат барем 5 гола да паднат и мене ми треба во живо уплатив нешто убо шо примија гол иначе готово беше све немаше до крај ни 3 да паднат 4-1 да завршит на коњ сум
Продолженија се важат?

Sharlot tim 1 pod 105.5 1.90.
Ova e b2b utakmica za Sharlot, nokjeska igraa na gosti vo Atlanta a vecerva igraat doma protiv Filadelfija.
Nokjeska protiv Atlanta igraa mn brzo napadite traea po 5 sekundi, pogoduvaa bukvalno se shto ke shutnea, shutiraa 60% za dva i 46% za trojka, pritoa i 28 slobodni, i samo 6 izgubeni topki. Zatoa stavija 130pts.
Vecerva ke e poinaku, 6 topki ke izgubat za edna cetvrtina a ne pa za cela utakmica. Filadelfija igraat odbrana i spora kosarka za razlika od Atlanta koj letaat vo napad za 5 sekundi i ne igraat voopsto odbrana. I b2b utakmica im e plus.
Treba da odi mnogu opusteno minus 105.5.
Автоматски споено мислење:

Vo prilog na ova odat i poslednite 3 utakmici na Filadelfija na koi sto primaat ispod 100 poeni, 96 protiv Atlanta, 88 protiv Seltiksi i 96 protiv Orlando.

Последно уредено:
^ Phila 1.40 i Dallas hokej 1.50 e odlicen double za vecer, Arizona se najotepaniot tim vo NHL i gi demoliraja skoro site poozbilni ekipi, a Dallas e vo strasen nalet i doma se koska.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom