Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Како бе така реваншизам, нели Нора турна режим со пенкало за да донесе демократија и слобода, од каде се пак плачење за реваншизам!? :pos:

Шаќири: Ме разрешија поради брат ми
Екс-директорката на театар Комедија, Нора Шаќири-Марковиќ смета дека е разрешена од директорката функција поради кандидатурата на нејзиниот брат Бени Шаќири на локалните избори за градоначалник на Скопје, како кандидат на ЛДП.

-Бени не го сврти грбот на СДСМ. Ниту јас, ниту тој не сме членови на пртијата. Ова е реваншизам. По моја слободна проценка и тоа што кружи во јавноста, доставена ми е „фактурата поради кандидатурата на брат ми и јас со задоволство го прифатив тоа“, вели Шаќири.

• Хаха
Reactions: A__
Љупчо Зиков олицетворение на се она што не чини у општествово. Некомпетентен ашљак, самозаљубен дека е некаква си елита со тоа изгужваните кошуљи и фармерки од Гуливер пошто влашкиот гз му се шири ко македонско присуство у грчки камп. Сисајкур на сите можни власти и амбасади, редовен посетител на сите приеми коктели и забави. Гној.

Ако не се најде некој маж барем да го плукне некаде по улица не знам што да речам тогаш. Човек што не е Македонец си дозволува за право да го каже тоа што го кажа и да помине без да почуствува ниеден незгоден момент, навистина сме мочки тогаш.

Toj Зиков Влав е?
Чудно. Баш Власите биле непокорни у Турско. Повеќе од Македонците.
Власите не знам колку се потурчувале. Не сум чул за таков случај.

Но, човек може да биде било што по потекло. Ако е гомно, гомно е.

ТЕМА ВО СТРАЗБУР БИЛА НАШАТА ЕУ ПЕРСПЕКТИВА Радев со Макрон разговарал за Македонија

Претседателот на Франција Емануел Макрон изразил принципиелна поддршка за позицијата на Бугарија.

Јас лично во ова одбивам да верувам. Повеќе верувам на косовскиот медиум кој од неименувани извори пренесе вест дека Макрон шизел и беснеел по неговите дипломати да се заложат Северна Македонија да влезе во ЕУ.

нели на Кастриот му светна дека на 14 ќе добиеме почеток на преговори, а Милошевски ЛАЖНИ вести лансира ???

https://www.expres.mk/makedonskite-...nwYlNyd3JqQN0epvTi62o9QfghcWcBKjifKxg4PNssta0

Груби ветил дека на мкд каурите сунет ќе се напраи од медицински причини

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom