Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
тотенхем со црвен али кај конте нема лабаво ги убаци во игра моура и сон така да 3+ ИН ЛАЈВ на 2.40 валуе бет :cujte:

тотенхем со црвен али кај конте нема лабаво ги убаци во игра моура и сон така да 3+ ИН ЛАЈВ на 2.40 валуе бет :cujte:
??
нели изгуби Тотенхем од Мура, 23коефициент Мура да победи ??

Chelsea - Man Utd 1
Real Madrid - Sevilla 1&3+
AC Milan - Sassuolo 1
CSKA Moscow - Zenit 2&2+
Olympiacos - Volos 1

Barselona vo fudbal nema poraz protiv Viljareal na poslednite 27 megjusobni dueli, od 2008. Dupla shansa X2 e 1.50 koef. Verojatno vredi da se isprati, jas ke ja vrzam zaedno so Nets-2.5 i ushte neshto.

Не знам кој инсистирал ама оваа текма требало да ја одложат.
Не е дека ќе пропадне лигата ако одложат еден натпревар. Оној Монтеиро им е резервен голман а тој Лопез последен пат играл на свадба кај брат му.

Screenshot_20211127-231832_Rezultati.jpg

Пред 10 години Леириа мислам се викаше клубот исто последно коло само со 9 играчи играше т.е 8 ако се сеќавам добро тој едниот циган зеде парите и му дувна пред утакмица. Можеа фино лепо на почеток да паднит некој да се прајт повреден и не ќе се мачеа

Majkata da im ja ebam na reprezentaciive kosarka. Sum zemal samo plus gi igram a tie samo minus igraat. Preparirana kosarka. Od sea samo NBA.
Vecerva Lakersi pobeda so osnovniot hendikep -10.5 1.90.
Ako ne gi zdrobat vecerva na domasen teren skapanite Pistonsi, posle onoj incident, togas zaebi Lakersi nema nisto od niv. Ocekuvam 20+ razlika.

Majkata da im ja ebam na reprezentaciive kosarka. Sum zemal samo plus gi igram a tie samo minus igraat. Preparirana kosarka. Od sea samo NBA.
Vecerva Lakersi pobeda so osnovniot hendikep -10.5 1.90.
Ako ne gi zdrobat vecerva na domasen teren skapanite Pistonsi, posle onoj incident, togas zaebi Lakersi nema nisto od niv. Ocekuvam 20+ razlika.
Ништо од репрезентативна кошарка, ама гледам НБА ги сакати. 4/4 оваа недела имаш. Пред некој ден бев во една кладилница, вработените беа во паника викаа на некој форум повторно се вратил најдобриот типстер па дели типови шаком и капом. Одма се сетив, ја отворив темата и си велам тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom