fake news
Германија ќе ги преземе докторите, Полска победи изгледа.
Ја ја мајн .......! Што мислеше Меркелка онака за здравје да го праша Лукашенко разговарала со него?fake news
Поживем, увидим.Ја ја мајн .......! Што мислеше Меркелка онака за здравје да го праша Лукашенко разговарала со него?
Јасно дека ЕУ и министрите на Германија ќе одрекуваат, ама они и на Ердо му се лути и му удираат санкции, сепак паричките си легнуваат на негова сметка.
политика е к.... друже, и не е се’ така како што ќе изјави Брисел. Да беше, ние одамна ќе бевме во ЕУ, ама не СНЕ![]()
Само што лудиот брк договори со Путин да го брани дури и со нуклеарно оружје, што во превод со домашаните издајници (читај невладини организации) може да ги сотре и мува да не го лази, ликот едноставно има комоција да прави што сака и да не му се серат како на нас разно разни сорошевци, лгбти и остала белосветска издркотина.Господинот Лукашенко, во народните маси попознат како лудиот шугав брк, по неуспешниот обид за дестабилизација на Полска, најверојатно ги товара мигрантите и ги пренесува на Украинската граница, сакајќи истото да го направи со Украина. Шугата после заканите дека ќе го запри гасот за ЕУ, и добиениот шамар од Путин дека не смее тоа ни да го помисли, а камоли на прес да го кажи, се обидува со други начини да покаже на светот колку човек може да се мрдни во умот кога ќе биди толку долго на власт. Со него очигледно е дека треба да се бави психологијата како наука, и неговиот случај треба да го преземат врвни светски психолози за тоа на кој извитоперен начин му работи мозокот во неговата глава.
Каков напад на Никола Димитровштина манифестира девојчево во приликава, дури и тажно е.Каква врска има Денот на Благодарноста со Белорусија?
Изиграва " Видете ме колку сум либерална и прогресивна. Сигурно сум исто гомно како целата твитерашка дебармааалска багра и урбаното граџанство од Република Нашата Земја " .
Support around the world да се има е витално за опстанокот нејзин. Тоа што дома нема грам support не е важно, сигурно очекува тоа да се бајпасира со појава на Белоруски Павлиња и Васиљи.There is so much to be thankful for! I feel blessed to have so much support around the world