Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас гледам на тој линк преку телефон

Шо ќе глеаш. Кур да јаде гомново судија.

Данли озбилно очекуваше нешто да се смени?

Не бе што да се смени. Затоа викам да не троши интернет. Замисли полуди Керик и влезе у Вујо mode, кој plot twist би било тоа. За жал дечкото изгледа ко да работи на шалтер у унибанка преку ден а после иде на афтерворк у плеј.

Кој и да дојде менаџер, овие повторно пола време ќе ја вртат топката помеѓу стоперите и бековите и ќе се обидуваат да поминат центар.

Кој и да дојде менаџер, овие повторно пола време ќе ја вртат топката помеѓу стоперите и бековите и ќе се обидуваат да поминат центар.
Очекуваше нешто друго да изиграат од тоа што го играа до вчера? Тоа што го нема Оле веќе, а останатите тројца дудуци кои му ги тренираа играчите се уште тука, не значи дека било што е сменето во тактичка смисла.

Ајакс мајка, во озбилен фудбал ДВБ изгледа изгубено.
Марсо мргудот е класа за него.

Очекуваше нешто друго да изиграат од тоа што го играа до вчера? Тоа што го нема Оле веќе, а останатите тројца дудуци кои му ги тренираа играчите се уште тука, не значи дека било што е сменето во тактичка смисла.
Па во овие 8 години се сменаа 4 менаџери и 30тина тренери. Јас 8 години го гледам истото тинкање на топка помеѓу 4 одбрамбени и обиди да се префрли топката преку центар.

Па во овие 8 години се сменаа 4 менаџери и 30тина тренери. Јас 8 години го гледам истото тинкање на топка помеѓу 4 одбрамбени и обиди да се префрли топката преку центар.
Точно. У право си. Се сменија и уште толку играчи. Кога ќе видиш и тренерите беа кој од кој поразличен тип, со тотално различна филозофија и тактика. Јас имам и предходно кажано, баш и летоска тоа го пишував. Знам дека со Оле нема шанси да се освои трофеј, али многу е побитно над тренерот да се постават луѓе кои си ја знаат работата, да се постави ДОФ, а после тој ќе си знае што како со тренерот и играчите.

Ајакс мајка, во озбилен фудбал ДВБ изгледа изгубено.
Марсо мргудот е класа за него.

Чекај бе ја поише имам играно фудбал од него задњиве две години. Нека дојде некој со комбинации што ќе уиграва па ќе збориме. Вака со акни ја напред па кому иде немоеш да го видиш у пун капацитет.

Prva utakmica sednuvam da ja gledam cela od pocetok po kuznaj kolku vreme, otidov do WC na edna minuta i bas togas gol padna mme :kajgana:

Ok ovoj go vidov barem :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom