Hurin
Pokerface bastard
Na ovoj ne mu se zakanuvase pola antifa lani ???Shows how much you know your stuff. Каде бе вака, со испади од интернет неукост ко истресени гаќи пред ромска збирштина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na ovoj ne mu se zakanuvase pola antifa lani ???Shows how much you know your stuff. Каде бе вака, со испади од интернет неукост ко истресени гаќи пред ромска збирштина.
Na ovoj ne mu se zakanuvase pola antifa lani ???
Се извињавам ама Andy не е тајландско име. Или што и да е од сектор индокина(лаос, нам, камбоџа, мијанмар, итн).
Проблемот со позери е дека се дичат со нивната култура и традиција 100 на саат за “сигнализирање на доблест„ додека има американско-европско име а критикува сешто е нивно.
И педерлукот, што гарант НЕ е по традиција/култура.
Или тоа илие е трол на не владина организација...
Има ли тема кај што се разбираш у нешто. Не знаеш како добил ослободителна? Земи прочитај и ќе ти стане јасно. Случајот е изгубен уште кога е однесен на суд. Си имаат закони и по тоа судат, не по вољата на Тролејбус.Требаше да го здрават копукот глуп у затвор, што кур бара со полуавтоматска пушка на контрапротест? Лигле смрдливо, не знам како доби ослободителна...
Си има ама за жал ти не ги разбираш, политичка одлука е, републиканците преовладуваат кај што го судеа, ама ќе го јаде смрдливата пичка со насолзени очи.Има ли тема кај што се разбираш у нешто. Не знаеш како добил ослободителна? Земи прочитај и ќе ти стане јасно. Случајот е изгубен уште кога е однесен на суд. Си имаат закони и по тоа судат, не по вољата на Тролејбус.
главниот обвинител не ни го земал случајот, му го дал на заменикот за да не си руши реноме. Што ти кажува тоа..Си има ама за жал ти не ги разбираш, политичка одлука е, републиканците преовладуваат кај што го судеа, ама ќе го јаде смрдливата пичка со насолзени очи.
Давид е библиско. Не ми е јасно само од кај го извади дека не е...Exactly. Ама некој не му доставил меморандум на Стево овде. Уште заглавил во ситничарење околу етно-линиите ко да има кредитна у рака и се готви да шмрка кокаин.
Автоматски споено мислење:
Брат, и Давид, Доријан, Денис не се македонски имиња, per say, ама ги имаме во изобилие. И човекот не живее во индокинески регион. Ваљда исто си чул за псевдоним?
Освен тоа што типот е геј, нешто друго знаеш за него? Тоа што опна virtue signal обвинение не ми звучи ко да си нешто многу информисан.
Укажува на недоверба во поротата составена од Мага поддржувачи. Ти да отидеш на контрапротест со полуавтоматска пушка да убиваш и да тврдиш дека е самодбрана и да не те осудат е само политичка одлука и мерење на курови која за жал само ќе им ескалира во УСА... Сеа ќе земе некој од спротивната страна ќе изрешета Мага говедари и ќе тврди самоодбрана и нема да смеат да го осудат.главниот обвинител не ни го земал случајот, му го дал на заменикот за да не си руши реноме. Што ти кажува тоа..
Ама има да испадне лицемер друже.Укажува на недоверба во поротата составена од Мага поддржувачи. Ти да отидеш на контрапротест со полуавтоматска пушка да убиваш и да тврдиш дека е самодбрана и да не те осудат е само политичка одлука и мерење на курови која за жал само ќе им ескалира во УСА... Сеа ќе земе некој од спротивната страна ќе изрешета Мага говедари и ќе тврди самоодбрана и нема да смеат да го осудат.
Висконсин е светло сина држава, гувернерот е од Демократската партија, двете партии имаат по еден сенатор и републиканците имаат нешто повеќе конгресмени. На претседателските избори, победата, некако, ја понесе Џо.републиканците преовладуваат кај што го судеа,
Ај види кој ја држи судската власт.Висконсин е светло сина држава, гувернерот е од Демократската партија, двете партии имаат по еден сенатор и републиканците имаат нешто повеќе конгресмени. На претседателските избори, победата, некако, ја понесе Џо.
Дали отишол на протест? Прочитај го убаво случајот.![]()
Истите сте анти-ваксери, расисти, контра научниот свет и се вие се вртите по темиве и спамате со фејк њуз, уште модератор во политика те ставиле.
Tipot e momentalen svetski rekorder vo jadenje gomna, pretpostavuvam vo toa se razbira.Има ли тема кај што се разбираш у нешто. Не знаеш како добил ослободителна? Земи прочитај и ќе ти стане јасно. Случајот е изгубен уште кога е однесен на суд. Си имаат закони и по тоа судат, не по вољата на Тролејбус.
Поротата одлучи.Ај види кој ја држи судската власт.
![]()
How Republicans Have Packed the Courts for Years
Through bare-knuckle tactics in the Senate, an animated base of voters and a well-funded pipeline for judges, Republicans have stocked the federal bench.time.com
И да отишол 'да брани бизниси' од протестирачите. Можно ли е бе се контра да сте истите ликови?
Истите сте анти-ваксери, расисти, контра научниот свет и се вие се вртите по темиве и спамате со фејк њуз, уште модератор во политика те ставиле.