Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Druze milo mi e so ni se poklapaat mislenjava u vrska so najubavata zemja u EVROPA (dobro malce preterav, na Balkanot :) ), a i curive tamu se stvarno BOMBI, par4e do par4e,zalak do zalak ... Ama letovo si ima i MADJARKI, SVEGANKI, CEHINJI, ITALIJANKI, GERMANKI ... I koga seto toa ke se pomesa so lepotata DALMATINSKA, sekoe leto se dobiva - TOP COMBINATION ... !!!* :helou: :helou:

ama letovo budzet treba za tamu ................ne se bas eftini .........

ama letovo budzet treba za tamu ................ne se bas eftini .........

Abe dobro sea taka e, ama znaes kako velat : Se e sto e ubavo - VREDI !!! Ama kako i da e ja ipak mislam deka si vredi za parite so ke gi daes, stvarno znaci da ne ti e maka - CEL ZIVOT KE ZNAES I KE PAMETIS NA SO SI GI OSTAIL, A TOA NESTO STVARNO VREDELO ... !!!* ;) :helou::helou:

nego slusam slaven bilic so svojot bend napravil nekoja navijacka pesna za hrvatska ,znaes nesto za toa???????????

nego slusam slaven bilic so svojot bend napravil nekoja navijacka pesna za hrvatska ,znaes nesto za toa???????????

Za prv pat sea slusam od tebe druze, stvarno vrska neam ... Bas ke se rasprasam da vidam dali ima neso takvo, fala ti na INFOTO (pa makar bilo i netocno ;) ).

Ako bilo koj dojde do pesnava neka ostai link, VAZI ... ?!?* :smir::smir:

De4ki abe dajte nekoe mislenje za transferot na naseto srce u sredniot red - LUKA MODRIC u TOTENHAM (pomina skoro nedela).
Ja mislam deka taman mu se godinite za prasta od Dinamo, ama sea se pojavuvaat dve prasanja :

1) Dali toj go izbra vistinskiot klub za nego, klub koj moze da odgovori na negovite kvaliteti i ambicii ?
2) Dali zaminuvanjeto od Dinamo Zagreb (HRVATSKA) vo oci na pocetokot na Evporskoto moze da vlijae na atmosferata u reprezentacijata, a osobeno poddrskata od navivacite koi go obozavaat LUKA, ama po zaminuvanjeto zabelezliva e golema RAZOCARENOST kaj niv (osobeno onie na Dinamo) ?

- Moeto mislenje za prvoto prasenje e deka taman mu se godinite za da mu kaze zbogum na Dinamo so e OK. Ama mislam deka zgresi so klubot, ustvari toj trebase da poceka do pomine Evropskoto i tamu da si se dokaze, pa posle u juli i avgust ke pristignea ponudi od pojakite klubovi od Evropa na negova adresa.
- A za vtoroto stvarno e zeznata rabotata bidejki u prasanje se VATRENITE koi sea ke treba reprezentacijata da ja stavat pred klubskite problemi i nezadovolstva, mislam pred se na onie na Dinamo iako i fanaticite na drugite klubovi od HRVATSKA ne se bas ramnodusni. Ocekuvam da se smirat tenziite vo tekot na tie mesec dena pred pocetokot na Evropskoto i publikata da mu ja vrati zasluzenata poddrska na LUKA.

закон песна.за Хрвативе сум за Евросково првенство(Башка то шо имам страсти кон Хајдук
smiley.gif
).Едино шо ми пречи е нивниот селектор
undecided.gif

закон песна.за Хрвативе сум за Евросково првенство(Башка то шо имам страсти кон Хајдук
smiley.gif
).Едино шо ми пречи е нивниот селектор
undecided.gif

Druze hvala ti puno na poddrskata, posto osekam nekako deka navijaci na Hrvatska ima dosta malku u nasava zemja, taka da toa posebno ti go cenam. Inace da taa e najnovata pesna za koja prasuvase MARKO MZT, jas prv pat ja slusnav sinoka na HRT2, posto izvrte vise puti, a ja imaat i na edna reklama. I bas planirav da ja stavam, ama ti me prevari :pos:. Stvarno zakon pesna koja diga i adrenalin i strast i zelba za navijanje.

Na celo so nea i onaa postarata ''SRCE VATRENO'' ideme na pobeda protiv Svabive ... !!!* :wink:

:party3:

Denes e denot. Ajmoooooooooooooooooooo ...

Jaooo vatreno ke bide deneska ... !!!* :wink:

P.S. : So sreka decki !!

Со среќа, па да славиме вечер. :)

Оееее ое ое оееееее! 2-1 за Хрватска, бевме за класа подобри и ги сметивме!

Продолжуваме да газиме, следна е Полска!

Оееее ое ое оееееее! 2-1 за Хрватска, бевме за класа подобри и ги сметивме!

Продолжуваме да газиме, следна е Полска!
Полска ке го јаде немиен сигурно:):bilder:

Tooooooooooooo. Pobeda za plasman vo cetvrt - finale. U bolje izdanie gi neam gleano do sea, navistina pokazaa deka se za RESPECT na ova EURO i deka se so golemi ambicii dojdeni. Neka proslavat i neka si uzivaat sea, a za Polska mnogu da ne se sekirat, posto tie ke bidat lesen zalak. Bod e dovolen od toj natprevar za oficijalno prvo mesto. Cestitki Decki ... !!!* :wink:

Македонец, кој ја симпатизира Хрватска на ова Европско првенство поради неможноста да ја симпатизира Македонија на истото. Напишав „продолжуваме да газиме“ како што пишувам во Фан Клуб: Челзи и Фан Клуб: Црвена Звезда, и како што пишуваат сите фанови на сите можни фан клубови во овој подфорум. Се надевам дека расчистивме.

Не само прашав зошто ме зачуди тоа "ги згазивме" ,"идеме понатаму"
Расчистено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom