Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
јас следам на livescore :smir:

toooooooooooo tooooooooooo :):)::):):):):):):
a_ha doma anglija :) :) :( ::):):):):):):
kopuci...

Нема што да се мачат Англичаните да одат на Еуро кога се инвалиди они се само едни преценети изрекламирани играчи не ги бива

Мислам дека Хрвативе се полакомија по ветените Мерцедеси од Русите:)Искрено баш ќе ми биде мерак да испаднат Англичаните и онака скоро никаква игра не прикажаа цели квалфикации.

Абе Русите зашо испаднаа толкави дебили во саботата, има и авиони да им нудат на хрвативе за да ги тепаат англичаниве.

Ама не знам зашто мислат дека понудени пари, коли и слично ќе им даде супер сила на хрватите и овие ќе ги тепаат англичаните :tapp:

Влатко грешка си.Делува Делува како не делува:pos::pos::pos:

Абе какви Мерцедеси и пари нели и Израел ке ја пуштеше си играт лугето за земјата патриоти се Хрватите две по ред негубат
Само сега Англичаните да не ја купат на полувраме како што ја купија кај нас пред колку беше 3-4 години

Леле можам да замислам како е сега ...

Англичаниве им влагаат у соблекувална на хрвативе им нудат све живо и диво ... кузнај.

:tapp:

Леле можам да замислам како е сега ...

Англичаниве им влагаат у соблекувална на хрвативе им нудат све живо и диво ... кузнај.

:tapp:

Замисли влева Ериксон и таму од федерацијата на Англија и сите на колена се молат ветуват милиони коли авиони....:pos2::pos2::pos2::pos2:

Замисли влева Ериксон и таму од федерацијата на Англија и сите на колена се молат ветуват милиони коли авиони....:pos2::pos2::pos2::pos2:

Фудбалов е на такво ниво во денешно време, што и не би се чудел ако се случи и тоа. Полувремето траеше 20 минути, кузнај шо се дешавало ...

Ама ајде има уште 45 минути, да сочекаме ...

Mnogu gi mrzam ustasive, ali milo mi e sto ke gi tepaat Anglija i Englezite ke ostanat doma dogodina. A sto se tice do Hrvatite, ke navivam protiv niv na EURO i mnogu sakam da ispadnat u prva faza.

Фудбалов е на такво ниво во денешно време, што и не би се чудел ако се случи и тоа. Полувремето траеше 20 минути, кузнај шо се дешавало ...

Ама ајде има уште 45 минути, да сочекаме ...

Па што знам..на мене не ми се верува да не ја пуштат Англија на Европско, ке га наместат мислам (белким грешам).:toe:

ЕДИТ 1-2 за Хрватска, Лампард од пенал.

Леле сега хрвативе ... пички, авиони, коли :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom