Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Какви Италјани какви Германци....старата Премиер Лигашка школа се доктори за овие шо ги наброја...Дејвид Мојс,Стив Брус,Пардју,Хоџсон,Даглиш, Мартин О Нил, Нил Ворнок, Биг Сем,Хари Рендап и најакиот Шон Дач...мајстори на својот занает

Каде без овој?

mick-mccarthy.gif

Језда е Велшанин, ама каде без најпознатото капче во ПЛ.

%2Fmethode%2Ftimes%2Fprodmigration%2Fweb%2Fbin%2F4fcce833-9372-3b43-abf9-63969feae121.jpg

Капчево, дождлива ноќ во Вторник, Рајан Шоукрос и нека дојде кој сака.

И онај синката шо фрлаше аути од паркингот

Какви Италјани какви Германци....старата Премиер Лигашка школа се доктори за овие шо ги наброја...Дејвид Мојс,Стив Брус,Пардју,Хоџсон,Даглиш, Мартин О Нил, Нил Ворнок, Биг Сем,Хари Рендап и најакиот Шон Дач...мајстори на својот занает
Тони Пулис го заборави.
Автоматски споено мислење:

Едит
Сега гледам сте го пишале на оваа страница :D

giphy-downsized-large.gif

Права орка. Во мало го мразат сите, а особено децата. Му лупале дур играле фудбал, а он баш дремнал во еден попладне. Тежок човек, цел живот контраш, тера инат со сите. Носи тренерки од Цементара 1998, усмрдени на подварок бидејќи ги сушел во кујна.

Женет чоек, не ти се замерва.

Треба поќе со @Сладоледџија да се дружите :)

Не знам колку е точно ова зашто е од мк медиум

1637060122066.png

Али ако е, ја само за ова шо го кецал па уште и љубовница шо му била

1637060160706.png

Би го осудил на доживотен затвор, и тоа у Гвантанамо.

Како ми делува по ова што гледам на твитер, наскоро ќе добиеме Ме Тoo движење и во фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom