Фан клуб - РК Вардар

И во златните времиња клучни играчи ни заминуваа кога им истекуваше договорот.. Циндриќ, Абутовиќ, Штербик, Алекс..
А сега сме боранија тим у европски рамки..
Плус што на човеков му дале само 1+1 година договор.

И во златните времиња клучни играчи ни заминуваа кога им истекуваше договорот.. Циндриќ, Абутовиќ, Штербик, Алекс..
А сега сме боранија тим у европски рамки..
Плус што на човеков му дале само 1+1 година договор.
Претпоставувам дека биле претпазливи од : 1.Аспект на години..има 29 2.Додје од Висла каде што беше резерва...инаку да од денешна перспектива/после добро одиграни пар месеци лош е договорот 1+1...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Еве го и делот со прашања и одговори.

Уште преѓеска кога видов кај Тото на стори, му пишав "why ‍:toe:". Не ни очекував дека ќе ми врати чисто инстиктивно му пишав, а само што ми одговори. Причината е, Вардар не му понудил нов договор. :несвест: Ми пиша:
"Само да бидам јасен, јас го сакам Вардар и атмосферата тука е најдобра. Ако имав можност ќе останев уште 5 години, го кажав тоа на сите, а најмногу на претседателот, но не добив понуда и направив избор. Не е за пари, и во Нант ќе ја земам истата плата како и тука."
Ми рече сподели со пријателите, не можам на сите поединечно да им пишам.
И на крај повторно пиша дека го сака Вардар и дека до крај на сезона ќе даде се' за клубот.

Уште преѓеска кога видов кај Тото на стори, му пишав "why ‍:toe:". Не ни очекував дека ќе ми врати чисто инстиктивно му пишав, а само што ми одговори. Причината е, Вардар не му понудил нов договор. :несвест: Ми пиша:
"Само да бидам јасен, јас го сакам Вардар и атмосферата тука е најдобра. Ако имав можност ќе останев уште 5 години, го кажав тоа на сите, а најмногу на претседателот, но не добив понуда и направив избор. Не е за пари, и во Нант ќе ја земам истата плата како и тука."
Ми рече сподели со пријателите, не можам на сите поединечно да им пишам.
И на крај повторно пиша дека го сака Вардар и дека до крај на сезона ќе даде се' за клубот.
Damn :( што се дешава у клубов...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Значи само у ракометов постои глупово правило, комотно можам утре да играм за Вардар и пред трансфер рок можам да си се договорам за 2 години ќе идам у ПСЖ.. и како очекуваш да даде таков играч се за тимот што игра моментално?? мада Тото изгледа на голем борец и одлично се снајде тука.

Вината е во Михајло како за него така и за Калараш.Благодарен сам што го зема Варадр и не дозволи да згасне ама пак и се надевам дека во скоро време ќе најдеме постабилни спонзори или газда.

Ако не се лажам одлика на Михајло ко претседател се овие трансфери на 5-10 играчи од сезона за сезона, никогаш се немало континуитет.

На овој тим според сите нас му требаше малце за колку толку да е поконкурентен за ЛШ, СЕХА и да сме фаворити без проблем ама ваквите чудни потези ко со Калараш, сега и со Тото, не купија среден бек иако ни е попотребен од воздух моментално.

Доста талентирани играчи цело време бегаат од нас и потпишуваат насекаде, никако да ги привлечеме али тоа е веројатно зошто се уште живееме во илузија дека сме оној Вардар од почетоците на Самс иако не сме, којзнае колку пари се уште се должат на играчи од тие генерации и нормално е сите да бегаат од нас.

Михајло е многу стиснат човек по природа за пари давање. Иста грешка направи и со Глеб, прави и сега со Тото. Овој муабет кружи веќе 10-тина дена дека тотално делувале незаинтереснирано кон него но и кон другите Французи. Вујо се збори дека тотално изгубил доверба во Њокаси..

Ама според Вујо, Калараш рекол дека ќе си оди, потпишале со Тото, па Глеб се премислил и сакал да остане, па му рекле дека сега не може. Доколку е така, тогаш не е Михајло крив. Ама ова со Тото безвезе, што плаќаш оштета за играч кој непланираш некоја година да го имаш во екипата.

Пешиќ да го потпишеме до крај на сезона, не би било лошо. Таман додека бараме партнер на Томовски за догодина, бидејќи Борко и принцот не се тоа. Би бил корисен, секако.

Пешиќ да го потпишеме до крај на сезона, не би било лошо. Таман додека бараме партнер на Томовски за догодина, бидејќи Борко и принцот не се тоа. Би бил корисен, секако.

Како би ни дошол Пешиќ, ама чисто сумњам дека воопшто има некаков интерес за купување на голман од наша страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom