Шкрипење при палење на рено меган 1.6 бензин 1998ма

• Креатор на темата Креатор на темата -MAXIMUS-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
шкрипање се слуша 2-3 сек при палење, понекогаш исто додека да појдам 200-300 метри тресе т.е. обратите не се стабилни... помош ?

Најверојатно е каиш или ланче кога последен пат имаш извршено редовен сервис.

Нека ти го затегнат каишот од алтернаторот, истото го праеше и кај мене.

кога ти се направи така, треба со штрафцигер да го вратиш затегачот на старото место, ако ја возиш така ќе ти се скини кајшот. Затегач нов треба да купиш- и не е ефтин.

треба да се заменува дотраениот каиш дури и каишот што е поврзан со брегаста осовина оти ако кине ремонт не ти бега .

Кој месец на производство е Реното и што боја е? :confused:

Ja vidov temata za reno megan pa poso ne znam kaj da pisam eve ovde resiv,imam reno megan benzinec e sega poso ja smeniv baterijata na avtomobilot mi se deaktivira radioto mi bara kod a kodot ne mozam dago najdam,ako ima nekoj da mi kaze za radio philips kod pisete

Ja vidov temata za reno megan pa poso ne znam kaj da pisam eve ovde resiv,imam reno megan benzinec e sega poso ja smeniv baterijata na avtomobilot mi se deaktivira radioto mi bara kod a kodot ne mozam dago najdam,ako ima nekoj da mi kaze za radio philips kod pisete
Радиото има сериски број,види таму,вака на памет никој неможе да ти каже. Имаше една веб страна и калкулатор исе наоѓа кодот,ја најдов за цитроен ксара,само пиши го бројот,од позади треба да го има.

тоа што тресе и има нестабилни обртаи го правеше и кај мене и јас ги сменив свекиците

Радиото има сериски број,види таму,вака на памет никој неможе да ти каже. Имаше една веб страна и калкулатор исе наоѓа кодот,ја најдов за цитроен ксара,само пиши го бројот,од позади треба да го има.
Poise broevi najdov vaka ima neso : RN459FW4153136
drug broj ima vakov : 22DC459/62L
i ovakov najdov :D : 902221459624
i ova: M/Ch:152473 koj od ovie e seriskiot broj neam poima,ako mozes da mi pomognes ili kazi mi ja stranata pa sam da vidam ,pozz

Poise broevi najdov vaka ima neso : RN459FW4153136
drug broj ima vakov : 22DC459/62L
i ovakov najdov :D : 902221459624
i ova: M/Ch:152473 koj od ovie e seriskiot broj neam poima,ako mozes da mi pomognes ili kazi mi ja stranata pa sam da vidam ,pozz

Постави го прашањево тука.
Ќе ти каже некој позапознаен,ја заборавив како беше сајтот.

Таткоми купи Рено Меган 1.5 дизел 2003 фул опрема пријатно ме има изненадено со оглед на годината на произвотство поседува задоволително опрема е сега пошто ја не ја возам а татко ми не чепка мн по неа ана интернет не најдов некое упаство за неа кое копче за што е и како да се подесува ме мрзи да чепкам да барам па ако знае некој каде да најдам да ми каже... Благодарам

Таткоми купи Рено Меган 1.5 дизел 2003 фул опрема пријатно ме има изненадено со оглед на годината на произвотство поседува задоволително опрема е сега пошто ја не ја возам а татко ми не чепка мн по неа ана интернет не најдов некое упаство за неа кое копче за што е и како да се подесува ме мрзи да чепкам да барам па ако знае некој каде да најдам да ми каже... Благодарам
Барај на интернет user manual

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom