Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Камо да беа повеќе луѓе како Бјонс, немаше да не прават мутави у здрав разум.
Ајде да видиме што ќе испадне од сето ова, има многу од докторите, сестрите, администрација, кои нема да прифатат да се вакцинираат ниту по една цена.
Болниците ќе останат без персонал и можеш да замислиш какво здравство тек тогаш ќе имаш.
Но ти Ронче душо, така дремејќи дома, скриен у мишја рупа, ништо неможе да те фати, па дури ни сонце....тешко тебе.

тетке ја немам попаметна работа него да ги гуглам сите членови на комисија за заразни болести.

Ај што се неспособни, ај што се корупирани и сега оваа будала багра ќе не тера сосила да се вакцинираме?

Ако го дозволиме ова, можи комотно да си се обесиме сите на првата бандера.

тетке ја немам попаметна работа него да ги гуглам сите членови на комисија за заразни болести.
Треба да знаеш кои ретарди се во комисијата и кои говеда ти го диктираат животот.

Јас живеам на село, вкупно сме 20 души у селото... За работа не ми треба вакцина, пошо музам крави и овци (за млеко и после за сирење). Имам земја неколку хектари, одгледувам патлиџани, краставци и компири, така да за храна имам. Дишам чист ваздух, за разлика од вас у бетонските кафези наречени градови, така да тука сум у плус. Немам многу контакт со луѓе, така да не можам да префатам корона вирус. Јавам коњ во слободно време и читам книги.

Ај што се неспособни, ај што се корупирани и сега оваа будала багра ќе не тера сосила да се вакцинираме?

Ако го дозволиме ова, можи комотно да си се обесиме сите на првата бандера.
Кажи ти коа ќе се бесиш.
Автоматски споено мислење:

Јас живеам на село, вкупно сме 20 души у селото... За работа не ми треба вакцина, пошо музам крави и овци (за млеко и после за сирење). Имам земја неколку хектари, одгледувам патлиџани, краставци и компири, така да за храна имам. Дишам чист ваздух, за разлика од вас у бетонските кафези наречени градови, така да тука сум у плус. Немам многу контакт со луѓе, така да не можам да префатам корона вирус. Јавам коњ во слободно време и читам книги.
Ако ова е истина (а не е), браво. И ја сакам така.

... и се зачлени на Кајгана форум! :D

нема интернет у село
тоа сите го знаат
(ако имаше интернет у село, сеа тука ќе имавме еден куп членови од Битола, Прилеп и други нескопски населби)
не си ти од село

нема интернет у село
тоа сите го знаат
(ако имаше интернет у село, сеа тука ќе имавме еден куп членови од Битола, Прилеп и други нескопски населби)
не си ти од село
ете и бруцелозата не му е позната, а убаво го прашав! :(

нема интернет у село
тоа сите го знаат
не си ти од село
Јас сум од еден македонски град иначе, па се преселив, живеев едно време во ЊуЈорк и сфатив дека нема ништо од тоа курчење по светски метрополи и се преселив на село. Продадов све и сеа сум раат. Нивичка, животинчиња, природа... Нема корона вирус тука. Не постои. Добро сеа, нема ни дискотеки, кафиќи, ресторани, Сити Мол и Ист Гејт, али па кој курац ќе ми е тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom