Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Pice si vlade vakvi kao tebe im gi ebat zenite, sreka so ne si mi lokalno zosto ke bese i tepan a i zena ti ke si ja zavrsese rabota. So ovoa znamevo i kao so pusis kaj dui golemi se snasite deka go prima vladimirica od nekoj funkcioner, moze bojleri pustas za da se banja nekoj sipe
Jas ti velam trkalo si ti ne pa ne, vlav sum.
Toa znameto na avatar ima pricina zosto e tamu, ironijata da bidi pogolema bas Ti i ostanatite sareni kurtoni se zasluzni za toa, ama cim dosega ne sfati, nema ni da sfatis. Ni Ti ni drugarcinjata tvoi. Ne za drugo tolku vi delile :toe:

Jas ti velam trkalo si ti ne pa ne, vlav sum.
Toa znameto na avatar ima pricina zosto e tamu, ironijata da bidi pogolema bas Ti i ostanatite sareni kurtoni se zasluzni za toa, ama cim dosega ne sfati, nema ni da sfatis. Ni Ti ni drugarcinjata tvoi. Ne za drugo tolku vi delile :toe:
Vlade nemoj i nekoe detence da ti napravi funkcionerot od dui pazi se ej
Автоматски споено мислење:

Taman on pa ke ne kole kao prav balist so kolel partizani

Da ti gi baram postovite kade imase podneseno baranje za bugarski, pa posle si zaminal so romanski na baza na vlasko poteklo.
... морам да те корегирам, ромаски пасош нема врска со етникус власи, затоа се викаат и Ароманци и нема шанса да се добие романски пасош, па свети влав да си!

Sega treba recnikot na tipicen saren kurton da go koristam?
I ajde mozoku saren, kade jas obrabotuvam za VMRO. So dusa cekam saren kurton so dve aktivni mozocni kelii za da ova mi go objasni.
Твојов речник
Sega treba recnikot na tipicen saren kurton da go koristam?
I ajde mozoku saren, kade jas obrabotuvam za VMRO. So dusa cekam saren kurton so dve aktivni mozocni kelii za da ova mi go objasni.
Ау ме разби со твојов голем IQ грамадо мозочна што 5 збора ги вергла во расправија со секој, О грамадо мозочна што освен куртон шарен незнае ништо друго да каже. Нити сум поддржувал шарени револуции ниту ништо симпатизер сум на левица и тоа е тоа. О МОЗОЧНО УГА БУГА ТИ ПАМЕТЕН СИТЕ ГЛУПИ. Како е животот пештерски, а сега да барам кај дудлаш на дпне по форумов извини уго буго не си ми толку битен да ти барам стари ставови.

I posle pazi, @nikle17 mi imal zabeleski okolu izrazuvanjeto. Inaku Nikle17 e isto saren kurton po novo levicar ko tebe, znaci vo osnova isto tup.
A koj kleckal vidi slika vo potpisot moj. Toa si ti so Sptim gusnati posle burna nokj pominata na barikadite.

Другаречво и го стави као шо не и го ставил никој полумафијаш од трет ешалон од "европската страна на Вардар"Прегледај го приврзокот 313209
Те молам жити се, ако сеуште и стои коментарот, прати го постот на кој коментирала. Ја знам оваа лично, се муваше се еден мој роднина. :pos: :pos: :pos:

Твојов речник

Ау ме разби со твојов голем IQ грамадо мозочна што 5 збора ги вергла во расправија со секој, О грамадо мозочна што освен куртон шарен незнае ништо друго да каже. Нити сум поддржувал шарени револуции ниту ништо симпатизер сум на левица и тоа е тоа. О МОЗОЧНО УГА БУГА ТИ ПАМЕТЕН СИТЕ ГЛУПИ. Како е животот пештерски, а сега да барам кај дудлаш на дпне по форумов извини уго буго не си ми толку битен да ти барам стари ставови.
So cel um mislis ke se napregam koga za sogovornik od drugata strana imam saren kurton. Daj ne se umisluvaj ziti se.
Vprocem tuka ti mozes da pisis i so neznam kakov akademski recnik, ne ti menva mnogu koga sekoj den gi gledame delata od vasata umstvena superiornost.

сега да барам кај дудлаш на дпне по форумов извини уго буго не си ми толку битен да ти барам стари ставови.
Da, slobodno. Baraj mi stari stavovi.
Samo kazi go stariot nik, da pobaram i jas, da se posmejme malce.

:neetaka: врз база на македонски влашки етнос не можеш да добиеш романско државјанство!
Не можеш нормално ако имаш некој што е роден таму кога избегале тогаш можеш.

Те молам жити се, ако сеуште и стои коментарот, прати го постот на кој коментирала. Ја знам оваа лично, се муваше се еден мој роднина. :pos: :pos: :pos:
Jbg druze go izbirsala moclata

... морам да те корегирам, ромаски пасош нема врска со етникус власи, затоа се викаат и Ароманци и нема шанса да се добие романски пасош, па свети влав да си!
Me zabole mene za romanskiot na Ilija. Bugarskiot mi e pointeresen, na so osnov toj go barase na vremeto patriotot golem.

So cel um mislis ke se napregam koga za sogovornik od drugata strana imam saren kurton. Daj ne se umisluvaj ziti se.
Vprocem tuka ti mozes da pisis i so neznam kakov akademski recnik, ne ti menva mnogu koga sekoj den gi gledame delata od vasata umstvena superiornost.
I posle pazi, @nikle17 mi imal zabeleski okolu izrazuvanjeto. Inaku Nikle17 e isto saren kurton po novo levicar ko tebe, znaci vo osnova isto tup.
A koj kleckal vidi slika vo potpisot moj. Toa si ti so Sptim gusnati posle burna nokj pominata na barikadite.
Кога беше шарената сине ја студирав во Бугарија уживај не сум политички бот како тебе,ај сега пиши ми пак нешто паметно боту вмровски.

Не можеш нормално ако имаш некој што е роден таму кога избегале тогаш
... пак не може, :neetaka: може било кој да се роди во Романија и да избега или било што, не го добива романското државјанство, доколку барем еден од родителите не му се романци по потекло!

... пак не може, :neetaka: може било кој да се роди во Романија и да избега или било што, не го добива романското државјанство, доколку барем еден од родителите не му се романци по потекло!
Dobro ae ti ke mi kazes dali moze dali ne steta i tebe so ne te ebev na vremeto koa se mestese

Vlade zena ti se ebe so sipci da go ebam a ti so kuburot za zlo vreme ja 5 pasosa da iam za tebe sum pitu guli. Pak ke kazam sreka so go iam romanskiot za vakvi gomna kao tebe da gi seram steta so si daleku ae ebi se sea
а бе ај таму не се карај без веза, очи ќе си извадите (македонски синдром), едноставно си бил надвор со виза за работа највероватно за 3, 6, месеци немаш нит бугарско нит романско државјанство, само македонско, гарант!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom