- Член од
- 16 октомври 2021
- Мислења
- 797
- Поени од реакции
- 1.788
Држава и власт се бутка од твитер, си знае Апасиев што прави ај ти...Apasiev samo sto ne ve viknal na barikadite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Држава и власт се бутка од твитер, си знае Апасиев што прави ај ти...Apasiev samo sto ne ve viknal na barikadite.
Sreka sto go imam toj romanski pasos ne si svesen kolku sum sreken sto sum obezbeden i koa si idam vakvi kao tebe mi sluzat za plukanje, daleku si mi ti inace i ti bi go izel, kao sto ste narod putki bez muda i samo kutite na sekoj zbor samo za serenje ste picka vi glupa kurvinska da vi ja ebammDa ti gi baram postovite kade imase podneseno baranje za bugarski, pa posle si zaminal so romanski na baza na vlasko poteklo.
Toj noz ke kreval, kursumi ne trosel.
Abe zemaj tamu polni baloni so boja( kurtoni neznam dali ke ti dat, ne e sigurno dali znaes da gi koristis), Apasiev samo sto ne ve viknal na barikadite.
Легендо ја на колку протести отидов и колку ќотек имав истрпено ти толку плескавици не си свртел. Не очекувам ништо од Апасиев, најхрабар на твитер, у живо го нема да бекне и тогаш со Џафери во собранието. Се правеше херој, се петлаше демек ау бау процедурално 10 минути, ќе го тужел и толку му беше си отиде како попарен. Отвори само очи и размисли критички, ништо друго, не ти мислам лошо.Se butka so takvi kao tebe so mislat so mozokot na zenata i se krijat kao picki pod suknja, 80 % od narodot ste takvi so koj ke rusi Apasiev vlada, picinja pod kosuli so kutat i izgubija se samo laat i koa im pokazes zabi odma se bega krvta da vi ja ebam u glupa
Легендо ја на колку протести отидов и колку ќотек имав истрпено ти толку плескавици не си свртел. Не очекувам ништо од Апасиев, најхрабар на твитер, у живо го нема да бекне и тогаш со Џафери во собранието. Се правеше херој, се петлаше демек ау бау процедурално 10 минути, ќе го тужел и толку му беше си отиде како попарен. Отвори само очи и размисли критички, ништо друго, не ти мислам лошо.
Sega Pitu Guli si ili Asparuh. Dobro me interesira dali uste vo grcka ambasada ne podnese baranje za drzavjanstvo radi grcki koreni.Sreka sto go imam toj romanski pasos ne si svesen kolku sum sreken sto sum obezbeden i koa si idam vakvi kao tebe mi sluzat za plukanje, daleku si mi ti inace i ti bi go izel, kao sto ste narod putki bez muda i samo kutite na sekoj zbor samo za serenje ste picka vi glupa kurvinska da vi ja ebamm
Да, пошто одење на протест како независен граѓанин за да пробаш да спречиш нешто значи дека си партиско куртонче кое е таму ради пари и сендвич. Дај бе немој со глупостиве.Не си нешто ни ти многу омиен штом си одел на сите протести и успеале да те мотивираат буржоаските владетели.
Интересно како за прогресивното граѓанство Али Ахмети до пред некоја година беше режимот и злото, а ДУИ најкриминалната партија која мораше да се прати во опозиција. Ама кога ДУИ е во влада со СДСМ, тогаш Али Ахмети е народен херој, ДУИ прогресивна про-ЕУ партија која не треба да оди во опозиција и за која вреди да се даде гласот на локални избори во Кичево и Струга.
ACID I MODERATORI AJDE BESega Pitu Guli si ili Asparuh. Dobro me interesira dali uste vo grcka ambasada ne podnese baranje za drzavjanstvo radi grcki koreni.
Ti koga si idis prvo na zabar odis, ajde ne lazi, ne sme od vcera.
P. S pakovaj gi kuferite, revolucijata samo sto ne pocnala. Apasiev prsteto na enter go drzi. Duri da si dojdis ke zavrsi.
Речник на мкд влаеSega Pitu Guli si ili Asparuh. Dobro me interesira dali uste vo grcka ambasada ne podnese baranje za drzavjanstvo radi grcki koreni.
Ti koga si idis prvo na zabar odis, ajde ne lazi, ne sme od vcera.
P. S pakovaj gi kuferite, revolucijata samo sto ne pocnala. Apasiev prsteto na enter go drzi. Duri da si dojdis ke zavrsi.
Vlade e sipac u dusa i pice pod kosula vakvi i za goce delcev ke vikale deka e sarenРечник на мкд влае
-Куртон Глуп
-Шарени Куртони
-Јас паметен вие глупи (уга буга ко пештерните луѓе)
-Апасиев лош предавник и куртон
-Ја гласам за Албанска партија (мкд влае реално не гласа за дпне исто како васиљ хефтов што не обработува за сдс).
Ilce nemoj be ne me smej ziti se. Greota e da se tepaat lica so poprecenost, ostaj so ne e ni moralno ni eticki, taka da ke te odminam. Vidi tamu odi do Zitose, kurci mu se. Nemaat tie takvi eticki i moralni poteskotii.ACID I MODERATORI AJDE BE
vlade ako si tolku jak na testatura ostavaj broj u poraki do koa sum uste na forumot drugata nedela sum prilep pa poveli objasni mi go ova vo lice, ke ti dojdam i vo bitola ama nemam vreme ae vakov maz i vmrovec patriot ne e problem da dojde do prilep i da tepa edne saren ae pice
Не те банирам, ќе останеш и ќе си се бориш со аргументи.ACID I MODERATORI AJDE BE
Sega treba recnikot na tipicen saren kurton da go koristam?Речник на мкд влае
-Куртон Глуп
-Шарени Куртони
-Јас паметен вие глупи (уга буга ко пештерните луѓе)
-Апасиев лош предавник и куртон
-Ја гласам за Албанска партија (мкд влае реално не гласа за дпне исто како васиљ хефтов што не обработува за сдс).
Ti obrobotuvas za dui zaedno so zena ti. So ti vika sipeto koa ide doma pred izbori, nemoj pa i ti da go primas ako te fati kako ne pcues po apasievSega treba recnikot na tipicen saren kurton da go koristam?
I ajde mozoku saren, kade jas obrabotuvam za VMRO. So dusa cekam saren kurton so dve aktivni mozocni kelii za da ova mi go objasni.