Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му биднало жити све?Види го тој телешки осмех стварно не го можам сѐ повеќе ми личи на некој бот, овој и на умирање со овој сурат ќе биде
Каде и да ги носиш е џабе, ете примети ги како се однесуваат кога ќе се вратат во лето.И обратно нели, ако ги преселиме у шведска исти кур ќе се
Изгубениве уште пењават, Апасиев од човек на човек одел и на сите им тврдел и ги убедувал дека пратеникот е киднапиран![]()
Riding me POVПрегледај го приврзокот 313146
Nerealna zemja sme zimi sve, i ja mislev go montiraat neso so nekoj glup tapa humor, a toa vidi on so ti objavue. Vidi mu glava pravoagolnik.
Прегледај го приврзокот 313148
Баш денес најде да се оперира
Се уплашил како сега ке каже во Пешта дека ништо нема од коњски скок и џабе се потрошени парите.... Абе не е ова дете за политичар, нека си тера таму даскалукот и нека батали овие глупости, не е он скроен за ваква работа. Еве искрено мислам дека он е ок човек ама за политика е со двете леви нозе, не му оди, се мачи.... ке отиде млад ради глупости... еве мала угорница и заврши на хирургија а да го ставиш на местото на Заев утре вози го директно у Жан Митрев и тоа најбрзо што се може... Не е он потребната категорија.Mislev nekoja fotomontaza i zaebancija bilo, ama ovoj stvarno na operacija bil pa uste i selfi si objavil.
Sent from my SM-A217F using Tapatalk