Па последната информација беше таа, власта нема да оди на седницата и наводно немало да има кворум... е сега ке видиме кој од ,,новото мнозинство,, нема да дојде.Јас мислам ќе нема ниту еден од власта, ниту Талат нема да биде таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па последната информација беше таа, власта нема да оди на седницата и наводно немало да има кворум... е сега ке видиме кој од ,,новото мнозинство,, нема да дојде.Јас мислам ќе нема ниту еден од власта, ниту Талат нема да биде таму.
Како е Лазе, добри ли сте по штабовите?Па последната информација беше таа, власта нема да оди на седницата и наводно немало да има кворум... е сега ке видиме кој од ,,новото мнозинство,, нема да дојде.
Сполај му, арни. Вие како? Дијазепамот спремен?Како е Лазе, добри ли сте по штабовите?
ако не дојде Талат седницата било кој ќе ја води, исто како кога го избраа Талат а тогаш гласаа и со 2 РацеЈас мислам ќе нема ниту еден од власта, ниту Талат нема да биде таму.
ако не дојде Талат седницата било кој ќе ја води, исто како кога го избраа Талат а тогаш гласаа и со 2 Раце
А што спомна Талат нешто на крајов 60 без него пред да стани? Тогаш се пуштив, што се случи?Почнува, Таљат ја води седницата, ЗЗ е присутен. Имаат 61.
Кој е тој што им фали?
Од Беса фали еден некој си Кастриот Реџепи.Сто посто е некој од овие од Беса.
Правел ајвар...Од Беса фали еден некој си Кастриот Реџепи.