Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.001
Поени од реакции
51.183
16 бода се релативна работа променливи се топат намалуваат зголемуваат,и ако прочита убаво мене не ми сметаат 16 бода мене ме вади од кожа што за фрустрациите од минатото ги криви Милан
Додека Милан игра за титула Светски шампион ти радувај си се на на 16 бода преност тука е разликата во пркакзните Интер пишува локална Милан светска :bilokojzbor;

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
ајдеее ке прославуваме уште една победа утре

inter-torino 1111111111111111111

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
16 бода се релативна работа променливи се топат намалуваат зголемуваат,и ако прочита убаво мене не ми сметаат 16 бода мене ме вади од кожа што за фрустрациите од минатото ги криви Милан
Додека Милан игра за титула Светски шампион ти радувај си се на на 16 бода преност тука е разликата во пркакзните Интер пишува локална Милан светска :bilokojzbor;
И веќе кога се запнавте за минатото.. мислите на сезоните 1980–81 и 1982–83? Алал да ви е за тие успеси.. Тука ви е најголемата предност пред Интер.. Тука не си можиме со вас..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.001
Поени од реакции
51.183
И веќе кога се запнавте за минатото.. мислите на сезоните 1980–81 и 1982–83? Алал да ви е за тие успеси.. Тука ви е најголемата предност пред Интер.. Тука не си можиме со вас..
Не баш мислам на 2006-2007 кога пак не си можевте...:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
вечно во сенка..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.001
Поени од реакции
51.183
Е па не е баш во сенка.. 36 бода не се сенка.. :baeh:
:bilokojzbot::bilokojzbot: добар си проба да извртиш...:bilokojzbot::bilokojzbot:знаеш на каква сенка мислев машко онаа кога на крај на сезона се сумираат резултати , се мерат успеси и кога во најдобрата сезона Интер е пак во сенка...:baeh::baeh:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Неможете во титули да се рамните со нас ..... :fuck:
(сеа дур сте во форма овие 2 сезони радувајтесе)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
:bilokojzbot::bilokojzbot: добар си проба да извртиш...:bilokojzbot::bilokojzbot:знаеш на каква сенка мислев машко онаа кога на крај на сезона се сумираат резултати , се мерат успеси и кога во најдобрата сезона Интер е пак во сенка...:baeh::baeh:
Е па нема шо да извртам.. ова се факти.. Освоивте лига на шампиони и сите чесно и поштено ви честитавме за тоа.. Но во Сериа а зад нас бевте 36 бода.. одвај фативте лига на шампиони..
И не знам зошто би останале во сенка кога бевме први, и да не зборувам пак за рекордите кои ги направивме..

пс
Миланез.. за титули за 2 сезони ќе бидиме пред вас.. со вака вие нема да фатите ни место кое води во лига на шампиони.. само да не ги сметаш ти и оние титулите од сериа б што викаш дека никогаш нема да ве стигниме? :nesvest:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
пс
Миланез.. за титули за 2 сезони ќе бидиме пред вас.. со вака вие нема да фатите ни место кое води во лига на шампиони.. само да не ги сметаш ти и оние титулите од сериа б што викаш дека никогаш нема да ве стигниме? :nesvest:
Е во сериа б стигајте ги Јуве а нас дојдите во ЛШ ама играјте праведно не да се тепате...:smir:
п.с. Или ако сакате и тепајте се нема да не стигнете :gz:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.001
Поени од реакции
51.183
Е па нема шо да извртам.. ова се факти.. Освоивте лига на шампиони и сите чесно и поштено ви честитавме за тоа.. Но во Сериа а зад нас бевте 36 бода.. одвај фативте лига на шампиони..
И не знам зошто би останале во сенка кога бевме први, и да не зборувам пак за рекордите кои ги направивме

Епа еден ден кога ке престанеш да се лажеш сам себе и кога ке го сватш светскиот ранг критериум ке увидиш дека таа Лига на Шампиони котира делеку погоре од коумпираната Сериа А и лесно ке увидиш кој е во чија сенка .Рекордите се минливи и се рушат не ги пувај толку.

Не глуми Баба Ванѓа со предвидувањата.Место во ЛШ нема потрба да фаќаме ние имаме реноме и традиција нешто што Интер нема синко ние може да ја освоиме а вие за тоа може само да фантазирате кога ви е 100 годишнина:bilokojzbot::bilokojzbot:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
еј кој натпревар ке го даваат у 3 на телма?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ајдеее ајдеее пенал им дадоа. Барем да беше пенал :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom