Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај да ни објасниш де. Еве не брзај, ко се симнеш од козата, дојди објасни го прогресивното во називање секој муслиман “кабриолет”.
Пастирот? Оној што Заев и Оливер го пуштија на work and travel? Ааа ок.
)Меркел отиде у историја, они Меркел му се јавилаПрегледај го приврзокот 312905
Сепак, титулата за најголем комуњарски курождер оди кај овој слободарски и респектибилен медиум за ова прекрасно парче фикција
. Уште една класична комуњарска лага.некој памтен рекол моќта корумпира ,во денешното капиталистичко опшество парите капиталот е моќта,парите се во олигарсите и тие корумпират со парите се. оваа влада се обиде да го смени тој начин но не успеа . Еве Апасиев ко ќе дојди на влас ќе му го земи капиталот на олигарсите и ќе ја сотри мафијата .Во државава полесно ќе помине човек за убиство отколку за ситна кражба.
Прегледај го приврзокот 312915
62 имам и не ми е до мајтап.
Во државава полесно ќе помине човек за убиство отколку за ситна кражба.

Тоа е интересна тема. Јас имам капитал повеќе од просечниот македонец. Не би се нарекол олигарх или богаташ ама сум побогат од просекот за една или две стандардни девијации. Еве јас сосема сум свесен што зборуваш. Шансите на Аспасиев не се високи но и да се хипотетички и хипотетички да оствари тоа што викаш имам веќе разработено и испланирано а дел веќе и изведено сценарио како да се спасам себе и капиталот. Целосно сценариото се изведува за 2-3 дена. Значи и мене и парите може да ме снемаат многу побрзо од Аспасиев да му помине мамурлакот од пијачењето после победата на избори а тек да донесе закон.некој памтен рекол моќта корумпира ,во денешното капиталистичко опшество парите капиталот е моќта,парите се во олигарсите и тие корумпират со парите се. оваа влада се обиде да го смени тој начин но не успеа . Еве Апасиев ко ќе дојди на влас ќе му го земи капиталот на олигарсите и ќе ја сотри мафијата .
адвокатот на СДС, Буиќ, ве оедна емисија на Ефто, уште беа во опозиција СДС, се фалеше дека ослободува се и сешто, па и убиствата ги праи 2г затвор...Во државава полесно ќе помине човек за убиство отколку за ситна кражба.
Мислиш ќе има предвремени парламентарни?Alternativa oficijalno glasa za nedoverba, taka da 99% e gotova rabotata-za pad, a za nova vlada toa malce potesko.
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
Овој Синиша е посебно глуп лик, таков шупак ретко се раѓа, т.е има и поголеми шупаци од него, неговите другари Димко и Дарко Кежман, исто така куртони од Твитер.