Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Вау, што дочекав јас... епа тоа е, немаат сеа друга работа, гледаат дека првеството го решивме уште на полусезона(т.е. пред полусезона), па не ве кривам. Ако, ако и јас би плачел кога би го гледал мојот клуб како ремизира со екипи од дното на табелата...

Рекордите си се рекорди, клубски, државни, европски... си стојат. Плус еве кога сакате еве ви уште еден рекорд од МЕНЕ ИЗМИСЛЕН, епа го нема на таратур.ком или макгоал.куR.тешкиглупости.

Манчини со најдобар процент во Европа.
На што, на заработка?
-Не, туку на одиграни утакмици/победени утакмици. Преку 60 проценти од утакмициве сезонава ни се победени, така да нема шо да кажувам повеќе, бројките го кажуваат своето а вие продолжете да мастурбирате на вашите 27, баш ми е гајле.

Некои уживаат во успесите на минатото, некои ги живеат успесите... сега. :pipi:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Рекордот на Интер во Сериа А тешко дека некој клуб ќе го стигне.
п.с. Вашиот рекорд брзо ќе го стигне некој од миланските КЛУБОВИ , дека како што гледам вие од 29 на 27 , па сезонава ајде честито 26 :lol:
:drk:

Вау, што дочекав јас... епа тоа е, немаат сеа друга работа, гледаат дека првеството го решивме уште на полусезона(т.е. пред полусезона), па не ве кривам. Ако, ако и јас би плачел кога би го гледал мојот клуб како ремизира со екипи од дното на табелата...

Рекордите си се рекорди, клубски, државни, европски... си стојат. Плус еве кога сакате еве ви уште еден рекорд од МЕНЕ ИЗМИСЛЕН, епа го нема на таратур.ком или макгоал.куR.тешкиглупости.

На што, на заработка?
-Не, туку на одиграни утакмици/победени утакмици. Преку 60 проценти од утакмициве сезонава ни се победени, така да нема шо да кажувам повеќе, бројките го кажуваат своето а вие продолжете да мастурбирате на вашите 27, баш ми е гајле.

Па вие (интерешите) ја решивте сезоната со вашите коментари. Си кажав и јас се мери цела сезона (ако продолжи вака мачини, шо не вервам, браво). А мачнини ќе биди најдобар во европа во заебвање на сезоната ќе чекам и ќе гледам :tv:.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Тачно...

И тогаш сонцето зајде на исток, кога Тито беше фашист и птиците ја рапуваа новата песна на Врчак, додека Вардар течеше нагоре... а да и Роналдињо премина во Милан. Во истиот сон.

*за погорниот пост.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Ти си бил поет бе ... ќе те викнат во Интер да им га пееш химата (ако га имаат):pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.004
Поени од реакции
51.183
Тачно...

И тогаш сонцето зајде на исток, кога Тито беше фашист и птиците ја рапуваа новата песна на Врчак, додека Вардар течеше нагоре... а да и Роналдињо премина во Милан. Во истиот сон.

*за погорниот пост.
И Меси дојде во Интер и заедно освоија Лига на Шампиониsdsdsd

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Не се палам јас на Меси, секогаш сум реален.
Кажав одамна, сакам да дојди Меси ама знам дека шансите за тоа се помали од оние да ја легнам Сара Леши. :pipi:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.004
Поени од реакции
51.183
Не се палам јас на Меси, секогаш сум реален.
Кажав одамна, сакам да дојди Меси ама знам дека шансите за тоа се помали од оние да ја легнам Сара Леши. :pipi:
Епа Роналдињо јас не го сакам во Милан ама ич ни кога правеше партли не го сакав сега па ич..

А За Сара не толку тешко какви џукели ја опалија за тебе нема проблемsdsd

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не забегувајте со муабетите... Форум е ова, не мсн.

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
само ги фатија лацио и фиорентина во криза не се толку јаки. Смири се долга е сезоната и идат црни деној и за нив. Интер никогаш не можел да држи добра форма се силат на почеток и на крај ќе заебат.
прогноза 1/4 финале ЛШ (макс 1/2)
и 3 место во Серија А.
fiorentina vo krizaaaa:nesvest: ???.ej brate mislam deka si ti vo kriza a... gledaj vo tabela na serie a i ke vidis vo kakva kriza e firentina.a za lazio moze da se re4e deka e vo kriza

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
fiorentina vo krizaaaa:nesvest: ???.ej brate mislam deka si ti vo kriza a... gledaj vo tabela na serie a i ke vidis vo kakva kriza e firentina.a za lazio moze da se re4e deka e vo kriza
Табелата е од цела сезона гледај ги ти резултативе па зборај

28 Oct 07 : Genoa 0 - 0 Fiorentina
31 Oct 07 : Fiorentina 1 - 0 Napoli
3 Nov 07 : Lazio 0 - 1 Fiorentina
11 Nov 07 : Fiorentina 1 - 2 Udinese
25 Nov 07 : Reggina 0 - 0 Fiorentina
2 Dec 07 : Fiorentina 0 - 2 Internazionale

Две победи (последната пред еден месец) и вкупно 3 гола во последните 6 меча.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

На што, на заработка?

jove bt odlicno kazano svaka cast majstore

inter nema da ima konkurencija se dodeka milan i juve ne se pomirat so faktot deka ne moze veke da se kupuvaat sudii

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.004
Поени од реакции
51.183
jove bt odlicno kazano svaka cast majstore

inter nema da ima konkurencija se dodeka milan i juve ne se pomirat so faktot deka ne moze veke da se kupuvaat sudii
Ајдееее уште еден Фалконе се појави
Дај бе мајсторе олади нејкам да терам ист муабет по 100 000 пат..
Доколку си се сомневал во регуларност на Милан требало да пуштиш МТВ во вториник и среда и да видиш како се се гази чисто и регуларно..тоа е пренство каде што нема скандали со судии како во Италија таму играат најаките најтрофејните таму за местачи нема место доволен доказ би требало да ти биде ако си рационален.
Ако не слободно терај инает и криви ги Милан и Јуве зашто Интер немаа идено пехар 15 години.
Еве ти убави времиња за Интер играат одличен фудбал супериорни се радувај си се прописно само не го мешај Милан во вашата приказна...тие две приаказни се далеку со светлосно години

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Еве ти убави времиња за Интер играат одличен фудбал супериорни се радувај си се прописно само не го мешај Милан во вашата приказна...тие две приаказни се далеку со светлосно години
и 16 бода...

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Па конечно и интер да направи ваква предност после толку години традиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom