Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 47.603
- Поени од реакции
- 90.074
Нека напраи Мицко коалиција со ДУИ и нека не го тупи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa koga veke nema interest kaj drugive albanci.Нека напраи Мицко коалиција со ДУИ и нека не го тупи.
За тоа треба да догура до избори. 59 се само.Нека напраи Мицко коалиција со ДУИ и нека не го тупи.
Лесна работа. Друга албанска партија ќе викнат.За тоа треба да догура до избори. 59 се само.
Пак доби излив? Праќај жити се, блокиран сyмНекој од Кавадарци тука што чита, да му однесе еден Хелекс од 5mg на Неџат?
Нема толку многу непријатели.Многумина посочват дека Ахмети е проблемо за Македонија ,зошто досега никој се нема обидено да му направи атентат например ниеден на толку контроверзна и опасна личност ,ако има толку многу непријатели што албанска мафија патриоти вмровци срби бугари било кој или некој странски клан мафиа туку е заштитен како белоглав орел влакно не му фали .

Ne znam zosto mora doticnata da e reprezentativec na site zeni vo MK pa da ja unistivaat nasata takanarecena mokj.Вакви имбецилки само ја земаат и ја уништуваат моќта на ЖЕНАТА и ЖЕНИТЕ во Македонија. Наместо calling their bullshit, лавина од поддршка кон дотичнава.