Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Не е дека нема очајни обиди:

Али не иде, тој проклет комуњарски надмен ген „народот не чини“ го издава:

Сигурно немаш ама се понашаш ко да имаш 13 години, ептен батхрт типац си бил.

И да, обратно е, незнам како не успеа да сфатиш дека *вечита опозиција ми е мантрата, не вечита власт.
Кога ме тагираа како што пишав задњиве години ко вмроец, колку што знам Сдсм беа на власт... ама ете реков не дочитуваш, ти играат емоциите, не се издржува изглеа.

CV на Дарлишта :
FDlKSwSX0AI9kUt

Економски правник по културни прашања од областа на медицината. Жена, Мајка, Писателка !!!!

Сигурно немаш ама се понашаш ко да имаш 13 години, ептен батхрт типац си бил.

И да, обратно е, незнам како не успеа да сфатиш дека *вечита опозиција ми е мантрата, не вечита власт.
Кога ме тагираа како што пишав задњиве години ко вмроец, колку што знам Сдсм беа на власт... ама ете реков не дочитуваш, ти играат емоциите, не се издржува изглеа.
Сончоглед! “Ама јас сум вечита опозиција“, „ме тагираа како вмро, речиси сум ваш“, „Погрешно сте ме сватиле“, „неможам, имам добиено“... радувај се додека неспособњаковичи кои се базираат на такви бескичмени полтрони и вртикапи попут тебе доаѓаат на власт. Еден ден ќе се смени тоа.

CV на Дарлишта :
FDlKSwSX0AI9kUt

Економски правник по културни прашања од областа на медицината.

Без никаков сарказам оваа според CV`то им е еден од најквалификуваниот кадар во партијата. Во споредба со останатите шибицари и жигола за странски амбасадори оваа би им се рачунала како технократ.

Кога би стоело каде има докторирано, кој карате стил го има тренирано и барем еден два примери од нејзиниот литературен опус би можело и дефинитивно да се каже.

Без никаков сарказам оваа според CV`то им е еден од најквалификуваниот кадар во партијата. Во споредба со останатите шибицари и жигола за странски амбасадори оваа би им се рачунала како технократ.
Не пишува на кој факултет докторирала.

Не пишува на кој факултет докторирала.

Д-р Шкодране Дарлишта е родена на 29.01.1983 во Скопје. Има завршено Економски факултет при Државниот Универзитет во Тетово и магистрирала во истиот. Со звање доктор на науки се стекнала во 2016 година во Европскиот Центар за мир и развој на Универзитетот за мир :sneaky:
Веројатно нешто налик факултетот на Мерко :icon_mrgr:

Затоа што ако беше малку писмена, немаше во CV да стави поранешен каратист црн појас :pos:

Д-р Шкодране Дарлишта е родена на 29.01.1983 во Скопје. Има завршено Економски факултет при Државниот Универзитет во Тетово и магистрирала во истиот. Со звање доктор на науки се стекнала во 2016 година во Европскиот Центар за мир и развој на Универзитетот за мир :sneaky:

Затоа што ако беше малку писмена, немаше во CV да стави поранешен каратист црн појас :pos:
Ги водела протестите за легализација на Тетовскиот универзитет. Тоа беше 1997 ако е родена 1983, на 14 години ги водела протестите?

Не сум сигурен и дека воопшто има докторирано да не има магистрирано оваа.

1636318452426.png

Еве им го сајтот на овие, нудат само ОНЛАЈН, повторувам онлајн курсеви за магистратура.

1636318863542.png

немаат вопшто опција ниту до-дипломски студии ниту за докторирање само за овие 4 бедни магистратури.

1636318412703.png

И знаете кој е најдобриот дел, за да станеш магистар треба да положиш 4 ПРЕДМЕТИ.

1636318675727.png

Нема шанси овој "универзитет" да има дозвола да дели докторати.

Последно уредено:
капак на се и како албанци почнавте да се пишувате и таа квота да ја пополните со ваши.
СТРАМОТА.
Тие што решиле да се напишат како албанци, само за да се вработат, не ги рачунам за нормални луѓе. Тие се скалило подолу од вас самите. За таквите, лудница е културна установа во најмала рака.

Туку земај тоа чергичето, клањај 5 пати на ден и моли го твојот Алах за се што ви е дадено како на слепци, да ви потрае, затоа што еден ден, ќе ви излезе низ нос, порано или подоцна. Еден ден мора да дојде сметката за наплата. Ништо не трае вечно.

Само да корегирам, Пуцко Петрол е торбуле од Пласница. Тие после 2001 година се поалбанчија, кога стана модерно да си Албанец во државава. Иначе и ден денеска не знаат збор Албански (или се трудат да зборат лош Албански), ниту па на гробиштата нивни е пишано некогаш во историјата на Албански.
Пласница е село во кои порано живееше население кое се изјаснуваше како ,,македонци со муслиманска вероисповед,,..а покасно се преименуваа во турци и така се и ден денес. Ни еден од нив незнае турски, но делот од Пуцко гласаат за Дуи. порано Пуцко беше градоначалник од СДС и неговите гласаа за СДС

Ги водела протестите за легализација на Тетовскиот универзитет. Тоа беше 1997 ако е родена 1983, на 14 години ги водела протестите?
Веома врло способна :ROFLMAO: после заминала во ров, со пушка во рака да спрема докторат и да пишува поезија:pos:

Како што е тргната оваа на крај ќе излезе и дека нема ни црн појас по карате. Стигнала до плав појас и потоа заради тоа што клетиот каур ја опресирал, отишла во учк каде што нејзиниот локален командир за "заслуги" и го доделил црниот појас.

И во Карате Федерација за Клубот Форца она не фигурира како член. Тоа е тоа.

Останува сега уште да испадне дека иако е писател дека е неписмена и ова ќе биде еден од поголемите пресврти.

Како што е тргната оваа на крај ќе излезе и дека нема ни црн појас по карате. Стигнала до плав појас и потоа заради тоа што клетиот каур ја опресирал, отишла во учк каде што нејзиниот локален командир за "заслуги" и го доделил црниот појас.

И во Карате Федерација за Клубот Форца она не фигурира како член. Тоа е тоа.
оваа којзнае и дали има завршено прво одделение ако ме прашуваш мене !!!

CV на Дарлишта :
FDlKSwSX0AI9kUt

Економски правник по културни прашања од областа на медицината. Жена, Мајка, Писателка !!!!

Исто така завршила и магистрирала во областа на Финансии и сметководство... а е правен експерт за судски економски прашања при Бирото за правни вештачења во Скопје.

Ова ти е исто ко јас да завршам ветерина и да прочитам нешто за право и да станам правник во областа на домашни миленици.
Автоматски споено мислење:

оваа којзнае и дали има завршено прво одделение ако ме прашуваш мене !!!
Јебига се работи за рамковни запослувања, морале да пишат нешто... Малку претерале али јебига, боље да има него ли да нема.
Автоматски споено мислење:

Најинтересна работа од све е што првпат ДУИ се оградува од ваква изјава. Ја пуштија нусе низ вода. Башка АА ничим изазван потенцира дека е во координација со меѓународна. Сме ми кажува дека чичковците од запад си свиркаат на страна.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom