Darling
High Value
Dobro be, na aparati li si?Еве и Апасиев нека дојди на власт ,што идеологиа има комунистички национализам ,американците
дали тоа ќе го дозволат .одма се побунија иште не влезен у влада бил против нато и преспански .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro be, na aparati li si?Еве и Апасиев нека дојди на власт ,што идеологиа има комунистички национализам ,американците
дали тоа ќе го дозволат .одма се побунија иште не влезен у влада бил против нато и преспански .
Џубокс е. Ставаш паричка и свири без престанDobro be, na aparati li si?
Зарем и ти почна куртонски сарказам да користиш...Остај го, нека се испука малце тука на форум. Ваквите ликови се приказна за себе. Сега е во некоја еуфорија, му лета паметот и си прави бајрам на умот. Си бара виртуелни ривали на форум. Веројатно за секој форумџија си има измислено кој е и што е, фантазии што немаат врска со реалноста. За мене изгледа има умислено дека сум некој функционер или административец па мисли дека нешто ќе ми се случи со промена на власта. За кратко кога ќе сфати дека ни кај него ни кај нас нешто е сменето ќе се префрли во темите за вакцини и за Путин.

Јагма се вика тоа, ама обично тоа ќе ги кошта многу на крај.Како сакаш сврти се, албанец си е албанец
Паразити кои никако не се во состојба да функционираат сами, туку им треба домаќин на кого ќе се закачат и само ќе цицаат. Менталниот склоп е тој. Не се во состојба да размислуваат самостојно, туку чекаат да слушнат што ќе им каже оџата во петок. Типична орда.
Редовно плачат на обесправеност и угнетеност, а своето его го билдаат со летање орли, оружје и рока мандолина. 20 години подоцна, откако се отепаа од штампање дипломи кај Мерко, изигруваат интелектуалци, ама толку им сече. Толку им фаќа лејката.
Типичен пример за државна неписмена вошка, која се закачила на државна цицка само затоа што е рамковна.
Потрагични од оваа, се само оние што седеа дома 20 години и земаа плата. Па да седиш дома бре и да чекаш државата да ти исплати плата како на слепец, при тоа да ја плукаш и да свршуваш на помислата на Илирида, треба да ти биде срам. Ама срам и чувство за осет е непознат поим за вас.
Седи си таму во подрум и дркај на госпоЖиве, кои благодарение на неспособните македонски политичари ви овозможија права какви што нема во нити една друга земја во светов.
Народот си бара предавници некој друг му е крив Тупурковски исто е патриот голем ако гледаме за независноста за Македонија има напишано кника за историјата александар итн a i glasaše protiv voena interveмcia so Mesik,а предавник за Југословените викаја дека е шпион на циа што е могуче бидејќи фамилиата муе во Washington DC ,ама сите предавници ги прај така политиката и ситуациата во која се наоѓаат разни притисоци од Америка ,и на крај секој шо бил на власт испаѓа предавник. а Ахмети Херој за албанците бидејќи има подршка од Америка .Накратко сите предавници на Македонија:
2.Васил Топурковски - признавање на Тајван со што Ја стави Кина против нас во советот за безбедност и ни се деси 2001(Доживотен затвор, и цела поширока фамилија да не види ништо државно и под лупа да бидат сите и тежок притисок додека не пребегаат сите од тука до 10 колено)
www.slobodenpecat.mk
Де гугни нешто за твојот идол, не срами се, олесни си ја душичката. Напиши една ода за лидерот.Многу брзо народо го заборави режимот ,Што можи Мицковски да направи повеќе од Заев ,можи само да ги влоши работите, не е ни транспарентен ни конструктивен ниту толерантен ,и е со краток фитил денес самиот кажа на пресот дека на закани реагира многу лошо .
Ајде да го кренеме расположението, како сидро што влече напред што би рекол ЗајоМногу брзо народо го заборави режимот ,Што можи Мицковски да направи повеќе од Заев ,можи само да ги влоши работите, не е ни транспарентен ни конструктивен ниту толерантен ,и е со краток фитил денес самиот кажа на пресот дека на закани реагира многу лошо .
Шта реци никој не е вечен венчан за функциата Друг ќе дојди на браниико на Татковината пак градо убав ќе никнеДе гугни нешто за твојот идол, не срами се, олесни си ја душичката. Напиши една ода за лидерот.
аи парлементарни да има никој не гарантира дека вмро ќе добие повеќе.Остај го, нека се испука малце тука на форум. Ваквите ликови се приказна за себе. Сега е во некоја еуфорија, му лета паметот и си прави бајрам на умот. Си бара виртуелни ривали на форум. Веројатно за секој форумџија си има измислено кој е и што е, фантазии што немаат врска со реалноста. За мене изгледа има умислено дека сум некој функционер или административец па мисли дека нешто ќе ми се случи со промена на власта. За кратко кога ќе сфати дека ни кај него ни кај нас нешто е сменето ќе се префрли во темите за вакцини и за Путин.
Јака анализа. Со двојна реалност типче.
Што повеќе смајлиња тоа повеќе очај... Јебига не е лесно, прпелкање во сопствената урина, не е вкусна како на шефот букакето.Јака анализа. Со двојна реалност типче.
А и мн кисне на форумов, којзнае дали вишол сонце од ковид 2019 навака, му се собирало
Баш ми е жал али јбг..