имаZdravo, dali nekoj ima koristeno xiaomi mi tv stick ili nesto slicno?
Dali kje spodelis iskustvo, kako i dali funkcioniraat, koi se najdobri, dali se isplakja i sl
зависи за што ке го користишDali kje spodelis iskustvo, kako i dali funkcioniraat, koi se najdobri, dali se isplakja i sl
Супер, освен што нема усб порта, па не можеш снимени филмчиња да гледаш. Боље земи ми боксDali kje spodelis iskustvo, kako i dali funkcioniraat, koi se najdobri, dali se isplakja i sl
Колку е стар еЛЏито 43 инчен?? Само да знаеш тоа што те фати око Самсунгот панелот не е исто како еЛЏито VA и iPSНа телевизорот матичната му отиде у к.рац,имав LG 43 инчен сега сакам да земам Samsung 50 инчен,ми фати око на овој ако има некој искуство предности и мани нека сподели ...
Samsung UE50NU 7022
4 годи стар,инаку со ЛГто имав големи проблеми со лед диодите двапати менував ..Колку е стар еЛЏито 43 инчен?? Само да знаеш тоа што те фати око Самсунгот панелот не е исто како еЛЏито VA и iPS
Изгледа не ти се погоди тој сериски модел. Како и да е, предлагам Сони да земеш барем приближна цена како самсунгот што те фати на око. Бидејќи има подобра слика и поприродни бои4 годи стар,инаку со ЛГто имав големи проблеми со лед диодите двапати менував ..
и обавезно со Андроид!!!Изгледа не ти се погоди тој сериски модел. Како и да е, предлагам Сони да земеш барем приближна цена како самсунгот што те фати на око. Бидејќи има подобра слика и поприродни бои
Sent from my Samsung 20 Note Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk
Не мора со андроид, доволно е со ТВ бокс со андроиди обавезно со Андроид!!!
раат да видиш![]()
Добар модел ли е Sony KD 43X7055B ? Другите модели ми се скапи ..Изгледа не ти се погоди тој сериски модел. Како и да е, предлагам Сони да земеш барем приближна цена како самсунгот што те фати на око. Бидејќи има подобра слика и поприродни бои
Sent from my Samsung 20 Note Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk
Enyone?Добар модел ли е Sony KD 43X7055B ? Другите модели ми се скапи ..