Kajgana Shop (shop.kajgana.com)

O

onefifty

Гостин
@Acid пред некој месец земав ова, https://shop.kajgana.com/kujnski-aparati/1413-elektrichen-bokal-maks-eb-390-inoks.html али не работи тоа за автоматско гасење, не знам дали е до копчето или термостатот, секако не планирам да го вратам бидејќи го земав за работа и срам ми е да се заебавам за 650 денари ама да знаеш дека и пријател што исто има нарачано од вас ваков бокал има ист проблем, спомни им на добавувачите нека си знаат или бар при праќање да се провери некако, да избегнете глупи поплаки или рекламации.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
@Acid пред некој месец земав ова, https://shop.kajgana.com/kujnski-aparati/1413-elektrichen-bokal-maks-eb-390-inoks.html али не работи тоа за автоматско гасење, не знам дали е до копчето или термостатот, секако не планирам да го вратам бидејќи го земав за работа и срам ми е да се заебавам за 650 денари ама да знаеш дека и пријател што исто има нарачано од вас ваков бокал има ист проблем, спомни им на добавувачите нека си знаат или бар при праќање да се провери некако, да избегнете глупи поплаки или рекламации.
Здраво :)

Нема зошто да ти е срам, си имаш гаранција и си има процедура. Нормално е да се случуваат повремено вакви работи со производи од овој тип. Слободно земи го и однеси го на сервис, ќе го ѕирнат и ќе се најде решение. Пиши ми директна порака за да ти дадам точна адреса.

Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.658
Поени од реакции
1.522

Нема зошто да ти е срам, си имаш гаранција и си има процедура. Нормално е да се случуваат повремено вакви работи со производи од овој тип. Слободно земи го и однеси го на сервис, ќе го ѕирнат и ќе се најде решение. Пиши ми директна порака за да ти дадам точна адреса.
Cisto informativno, kakvi se garanciite i procedurite opsto za site proizvodi? Ne mozam da najdam na stranata, gledam samo za ako nesto e dostaveno so defekt ima spomnato.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Cisto informativno, kakvi se garanciite i procedurite opsto za site proizvodi? Ne mozam da najdam na stranata, gledam samo za ako nesto e dostaveno so defekt ima spomnato.
Не може да има "општи гаранции" кои важат за сите производи, за секоја група производи е различно :) Ако те интересира за конкретен производи, пиши и ќе ти кажеме.

O

onefifty

Гостин

Ако случајно ме носи пат накај Скопје, ќе ти пишам, вака не ми се исплати, фала ти како и да е :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Овозможете си чист и безбеден воздух со моќните прочистувачи со UV стерилизација UV Guard - по НАЈДОСТАПНА ЦЕНА досега и со БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА!

https://shop.kajgana.com/56-prochistuvachi-na-vozduh

Карактеристики:
✅
За простории до 50 / 60 m²
✅
Сензори за квалитет на воздухот и температура
✅
Ниско ниво на бучава од 30db
✅
PM 10: 99.7%, PM 2.5: 99.1%
✅
Негативни јони: 3.0x 106 / cm3
✅
UV стерилизација, HEPA филтер, активен јаглен
✅
Контроли на допир и далечинско управување
✅
1 година гаранција

Прочистувач  стерилизатор на воздух UV Guard 101.png

Прочистувач  стерилизатор на воздух UV Guard 102.png

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.188
Поени од реакции
10.206
Уз ова би требало да понудите и мини хидроцентрали за да може да го користиме ова чудо зимава. :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Купувај опуштено и по најповолни цени
Во Kajgana Shop, достапни над 2.000 производи со можност за плаќање на 36 рати до 150.000 денари! За нарачки до 20.000 денари, со 100% стапка на одобрување преку IuteCredit Macedonia. Кликни и нарачај

https://shop.kajgana.com

Smart home, IT и домашни уреди, греење и ладење, PC и мобилна галантерија, аудио и видео, мебел, алати, автомобилски гуми, фитнес опрема и справи за вежбање, книги, детски играчки, опрема за бебиња и тн...

✅
Испорачуваме брзо и безбедно, а за нарачки над 2.000 денари испораката е бесплатна.
✅
Обезбедена гаранција и сервис за голем дел на IT и Smart уреди.
✅
Можност за плаќање он-лајн, во готово при испорака или на рати.
Имате некаква дилема? Достапни сме за сите ваши прашања.

360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка.png Lobod LF42DN4319 TS S2 - 42'' Full HD Smart Телевизор.png VIOMI A9 - Безжична правосмукалка.png Xiaomi 70mai Midrive D04 Dash Cam - камера за ретровизор.png Xiaomi Dreame D9- бела.png Xiaomi IMILAB EC3 1296P - Сигурносна надзорна камера.png Xiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - Бела.png Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO  Лента за пешачење.png Xiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклоп.png Xiaomi Mi Air Purifier 3C - Прочистувач на воздух.png Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P (Pro) - Бел.png Xiaomi Mijia 1S - Електричен тротинет.png Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба.png Клима Hisense Energy SE KA35XR0EG KA35XR0EW INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI.png Клима Hisense Energy SE KA50BS0EG KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI.png Клупа за вежбање.png Менаџерски стол BARISTO HR.png МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 2130Х1200Х450 5Х250кг.png МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кг.png Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150бар.png

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Одлично со шопингот и админите на кајгана, но со каргото жива катастрофа

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Одлично со шопингот и админите на кајгана, но со каргото жива катастрофа
Во суштина, сите што се занимаваат со ecommerce се соочуваат со истата ситуација кога станува збор за доставата. Верувај дека за неполна година имаме пробано 7 служби за достава и речиси со сите веднаш сме ја прекинале соработката доколку се појави некаков проблем и преминуваме на нов соработник. Ако некој се грижи се да функционира глатко и купувачите да бидат задоволни, тоа сме ние. Сепак, вредно е да се напомене дека некогаш и индивидуалната непрофесионалност на некој доставувач може да ја наруши сликата, меѓутоа сите такви случаи се пријавуваат веднаш во фирмата која ја врши доставата и обично не се повторува слична ситуација :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.998
Поени од реакции
1.283
А зошто да не си направите ваша служба за достава ? И парите за достава кај вас ќе останат и вие ќе добиете на професионалност која недостасува кај другите доставувачи. Само гласно размислувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom