Kajgana Shop (shop.kajgana.com)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
@Acid пред некој месец земав ова, https://shop.kajgana.com/kujnski-aparati/1413-elektrichen-bokal-maks-eb-390-inoks.html али не работи тоа за автоматско гасење, не знам дали е до копчето или термостатот, секако не планирам да го вратам бидејќи го земав за работа и срам ми е да се заебавам за 650 денари ама да знаеш дека и пријател што исто има нарачано од вас ваков бокал има ист проблем, спомни им на добавувачите нека си знаат или бар при праќање да се провери некако, да избегнете глупи поплаки или рекламации.

@Acid пред некој месец земав ова, https://shop.kajgana.com/kujnski-aparati/1413-elektrichen-bokal-maks-eb-390-inoks.html али не работи тоа за автоматско гасење, не знам дали е до копчето или термостатот, секако не планирам да го вратам бидејќи го земав за работа и срам ми е да се заебавам за 650 денари ама да знаеш дека и пријател што исто има нарачано од вас ваков бокал има ист проблем, спомни им на добавувачите нека си знаат или бар при праќање да се провери некако, да избегнете глупи поплаки или рекламации.
Здраво :)

Нема зошто да ти е срам, си имаш гаранција и си има процедура. Нормално е да се случуваат повремено вакви работи со производи од овој тип. Слободно земи го и однеси го на сервис, ќе го ѕирнат и ќе се најде решение. Пиши ми директна порака за да ти дадам точна адреса.

Нема зошто да ти е срам, си имаш гаранција и си има процедура. Нормално е да се случуваат повремено вакви работи со производи од овој тип. Слободно земи го и однеси го на сервис, ќе го ѕирнат и ќе се најде решение. Пиши ми директна порака за да ти дадам точна адреса.
Cisto informativno, kakvi se garanciite i procedurite opsto za site proizvodi? Ne mozam da najdam na stranata, gledam samo za ako nesto e dostaveno so defekt ima spomnato.

Cisto informativno, kakvi se garanciite i procedurite opsto za site proizvodi? Ne mozam da najdam na stranata, gledam samo za ako nesto e dostaveno so defekt ima spomnato.
Не може да има "општи гаранции" кои важат за сите производи, за секоја група производи е различно :) Ако те интересира за конкретен производи, пиши и ќе ти кажеме.

Ако случајно ме носи пат накај Скопје, ќе ти пишам, вака не ми се исплати, фала ти како и да е :)

1f343.png
Овозможете си чист и безбеден воздух со моќните прочистувачи со UV стерилизација UV Guard - по НАЈДОСТАПНА ЦЕНА досега и со БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА!
1f447.png

https://shop.kajgana.com/56-prochistuvachi-na-vozduh

Карактеристики:
✅
За простории до 50 / 60 m²
✅
Сензори за квалитет на воздухот и температура
✅
Ниско ниво на бучава од 30db
✅
PM 10: 99.7%, PM 2.5: 99.1%
✅
Негативни јони: 3.0x 106 / cm3
✅
UV стерилизација, HEPA филтер, активен јаглен
✅
Контроли на допир и далечинско управување
✅
1 година гаранција

Прочистувач  стерилизатор на воздух UV Guard 101.png

Прочистувач  стерилизатор на воздух UV Guard 102.png

Уз ова би требало да понудите и мини хидроцентрали за да може да го користиме ова чудо зимава. :D

Уз ова би требало да понудите и мини хидроцентрали за да може да го користиме ова чудо зимава. :D
Да понудиме и вода за хидроцентралите? :)

Купувај опуштено и по најповолни цени
1f607.png
Во Kajgana Shop, достапни над 2.000 производи со можност за плаќање на 36 рати до 150.000 денари! За нарачки до 20.000 денари, со 100% стапка на одобрување преку IuteCredit Macedonia. Кликни и нарачај
1f447.png

https://shop.kajgana.com

Smart home, IT и домашни уреди, греење и ладење, PC и мобилна галантерија, аудио и видео, мебел, алати, автомобилски гуми, фитнес опрема и справи за вежбање, книги, детски играчки, опрема за бебиња и тн...

✅
Испорачуваме брзо и безбедно, а за нарачки над 2.000 денари испораката е бесплатна.
✅
Обезбедена гаранција и сервис за голем дел на IT и Smart уреди.
✅
Можност за плаќање он-лајн, во готово при испорака или на рати.
1f919.png
Имате некаква дилема? Достапни сме за сите ваши прашања.

360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка.pngLobod LF42DN4319 TS S2 - 42'' Full HD Smart Телевизор.pngVIOMI A9 - Безжична правосмукалка.pngXiaomi 70mai Midrive D04 Dash Cam - камера за ретровизор.pngXiaomi Dreame D9- бела.pngXiaomi IMILAB EC3 1296P - Сигурносна надзорна камера.pngXiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - Бела.pngXiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO  Лента за пешачење.pngXiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклоп.pngXiaomi Mi Air Purifier 3C - Прочистувач на воздух.pngXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P (Pro) - Бел.pngXiaomi Mijia 1S - Електричен тротинет.pngДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба.pngКлима Hisense Energy SE KA35XR0EG KA35XR0EW INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI.pngКлима Hisense Energy SE KA50BS0EG KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI.pngКлупа за вежбање.pngМенаџерски стол BARISTO HR.pngМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 2130Х1200Х450 5Х250кг.pngМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кг.pngПерач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150бар.png

Одлично со шопингот и админите на кајгана, но со каргото жива катастрофа

Одлично со шопингот и админите на кајгана, но со каргото жива катастрофа
Во суштина, сите што се занимаваат со ecommerce се соочуваат со истата ситуација кога станува збор за доставата. Верувај дека за неполна година имаме пробано 7 служби за достава и речиси со сите веднаш сме ја прекинале соработката доколку се појави некаков проблем и преминуваме на нов соработник. Ако некој се грижи се да функционира глатко и купувачите да бидат задоволни, тоа сме ние. Сепак, вредно е да се напомене дека некогаш и индивидуалната непрофесионалност на некој доставувач може да ја наруши сликата, меѓутоа сите такви случаи се пријавуваат веднаш во фирмата која ја врши доставата и обично не се повторува слична ситуација :)

А зошто да не си направите ваша служба за достава ? И парите за достава кај вас ќе останат и вие ќе добиете на професионалност која недостасува кај другите доставувачи. Само гласно размислувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom