Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
I? Radi li taj art ili samo onako mlatite praznu slamu i ispitujete teren.
A nije to loša lista premda je nisam gledao.

došlo je do toga da se iz obijesti sad opet izvode kao i prije gluposti , ja nekad gledam na onom bezveznom client portalu , koji je kurac s tim red devilsom , stalno šteka , pola hrvatske nemože gledat , jučer upalim katastrofa , stavim fino na svoju omiljenu v2pro milina kako prede , za najbolji tvviet radi ko vurica da ne kažem ...

svaka lista kola radi je dobra bar za nas koji smo skromni ja gledam mac liste preko tivimate imam dobar box i rade bez ikakvog kocenja
Автоматски споено мислење:

evo primjera sta fali ovoj listi Прегледај го приврзокот 312327
Ta nije brend.Danas nije bitna kvaliteta sad je bitan brend.

došlo je do toga da se iz obijesti sad opet izvode kao i prije gluposti , ja nekad gledam na onom bezveznom client portalu , koji je kurac s tim red devilsom , stalno šteka , pola hrvatske nemože gledat , jučer upalim katastrofa , stavim fino na svoju omiljenu v2pro milina kako prede , za najbolji tvviet radi ko vurica da ne kažem ...
Sad cu ja vidit dal taj tvviet ide ko vurica,a ova red devils jednom sam ga otvorio i izbrisao sa kompa katastrofa od liste

Zar A1 nije conax zakljucavanje (tipa digitalb) , mislim da ti to sta radi na A1 otvara u NDS, to jeste sa ttv...
Od kad total ima arene,sve otvara u a1.Max i a1 erene vuce sa istog izvora

Sta je pipnicar arta vise ne slikas,pa ti i dalje naslikavaj.Meni se fucka ali xxx ljudi ga gledalo u tisini.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom