Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
meni nece global telecom da radi koristim express vpn
nece ni kod mene ako neko zna rjesenje a hoce pomoci nek se javi revansiracu mu se
Автоматски споено мислење:

da ne trazim samo onako kome treba lista od clientportala al samo jedan nek zatrazi javno ide mu lista al opet naglasavam kome treba

Последно уредено:
kome da se javim da kupim tu listu
E, čitam par postova stvarno jadno. Uhvatili se za art ko blesavi a toliko portala. Ako radi ok ako ne ima drugih. Šta tolika fama oko njega, još će na kraju ispasti nezamenljiv. Ja samo želim da ukažem da to postaje mit i samo mu podižete cenu, ništa više. Normalan portal, sa lepom filmskom kao i stotine drugih, ništa posebno.

E, čitam par postova stvarno jadno. Uhvatili se za art ko blesavi a toliko portala. Ako radi ok ako ne ima drugih. Šta tolika fama oko njega, još će na kraju ispasti nezamenljiv. Ja samo želim da ukažem da to postaje mit i samo mu podižete cenu, ništa više. Normalan portal, sa lepom filmskom kao i stotine drugih, ništa posebno.
tako je slazem se niko se nije uhvatio ovo je zbog prethodnih komentara i slikara koji slikaju stb ili sta vec i pricaju o artu danima i uzivaju kad drugi ne mogu gledati

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom