- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Sta ste se sa arta na nju sad prebacili,inace 144 filmskih ima.meni nece global telecom da radi koristim express vpn
Sta ste se sa arta na nju sad prebacili,inace 144 filmskih ima.meni nece global telecom da radi koristim express vpn
Netocno, art ima 96Sta ste se sa arta na nju sad prebacili,inace 144 filmskih ima.
Za bracija pricam bracijaNetocno, art ima 96
nece ni kod mene ako neko zna rjesenje a hoce pomoci nek se javi revansiracu mu semeni nece global telecom da radi koristim express vpn
Poboljsao je kvalitet slike na nekim kanalima...dobar ovaj art poboljsao je listu
Прегледај го приврзокот 312262
Слажем се, иако је и раније био добар, сада је још бољи.dobar ovaj art poboljsao je listu
Прегледај го приврзокот 312262
ovi prije mene sto su komentarisali i rekli da poznaju vlasnika njima se obrati mozda imaju kontaktkome da se javim da kupim tu listu
E, čitam par postova stvarno jadno. Uhvatili se za art ko blesavi a toliko portala. Ako radi ok ako ne ima drugih. Šta tolika fama oko njega, još će na kraju ispasti nezamenljiv. Ja samo želim da ukažem da to postaje mit i samo mu podižete cenu, ništa više. Normalan portal, sa lepom filmskom kao i stotine drugih, ništa posebno.kome da se javim da kupim tu listu
Ja jos uvijek tvrdim da ima bolje.Слажем се, иако је и раније био добар, сада је још бољи.
tako je slazem se niko se nije uhvatio ovo je zbog prethodnih komentara i slikara koji slikaju stb ili sta vec i pricaju o artu danima i uzivaju kad drugi ne mogu gledatiE, čitam par postova stvarno jadno. Uhvatili se za art ko blesavi a toliko portala. Ako radi ok ako ne ima drugih. Šta tolika fama oko njega, još će na kraju ispasti nezamenljiv. Ja samo želim da ukažem da to postaje mit i samo mu podižete cenu, ništa više. Normalan portal, sa lepom filmskom kao i stotine drugih, ništa posebno.
Ima total tv max tv i A1 a slika mrak i jos dabe haahaaa.Ja jos uvijek tvrdim da ima bolje.
Prijatelju taj što kaže da uživa u art listi izgleda da bolje nije video.tako je slazem se niko se nije uhvatio ovo je zbog prethodnih komentara i slikara koji slikaju stb ili sta vec i pricaju o artu danimai uzivaju kad drugi ne mogu gledati