Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
Total tv,max tv ,a1 dostupni a tu se cmizdri zbog arta koji kupi kanale od njih.
Svi cete bankortirat zbog arta hahaaa.
A rezulucija mu na pola kanala katastrofa.Izgleda se tapka na mjestu.
To je lista za gasterbajtere u konzervama.
Očigledno da nisu videli bolje pa je dižu toliko u nebesa napraviše Art listu kao da je sveti gral ili kako već.Ne kaže se slika rezolucije katastrofa nego se kaže tetris slika.Znači oni uživaju gledajući tetris kvalitet slike.Naveo sam mnogo puta za liste i kanale u 4K i UHD rezoluciji ali ne oni se pale i svršavaju na Art_u odnosno tetris kvalitet slike.

Член од
18 февруари 2021
Мислења
23
Поени од реакции
7
Total tv,max tv ,a1 dostupni a tu se cmizdri zbog arta koji kupi kanale od njih.
Svi cete bankortirat zbog arta hahaaa.
A rezulucija mu na pola kanala katastrofa.Izgleda se tapka na mjestu.
To je lista za gasterbajtere u konzervama.
Slazem se, imao sam art u m3u formatu i realno lista nista specijalno a ocekivao sam bice neko cudo koliko se prica o njemu.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Slazem se, imao sam art u m3u formatu i realno lista nista specijalno a ocekivao sam bice neko cudo koliko se prica o njemu.
Art je bio ok jedno vrijema kad su radili planet sportovi bila ok slika,a sad kako je na arene prebacena liga prvaka kud ces ljepse nego preko a1,ili max tv gledat tekme kakvi vrazi art.Ima 4 filmska sa starim filmovima 7 dana otraga to mu donekle vredi,iako videoteka i filmovi na svakom cosku dostupni.Ja se sa artom sprdam vec godinama isto ko i sa tvvietom a ovi nekoji skacu ko kozlici na svaki moj mig.A nemam pojima ni ko je gazda arta a i ne vjerujem da on prati kajganu mozda tip nikad nije ni cuo za nju.Meni je ovo zabava i sprdanje sve.

Член од
8 април 2017
Мислења
1.886
Поени од реакции
3.133
Art je bio ok jedno vrijema kad su radili planet sportovi bila ok slika,a sad kako je na arene prebacena liga prvaka kud ces ljepse nego preko a1,ili max tv gledat tekme kakvi vrazi art.Ima 4 filmska sa starim filmovima 7 dana otraga to mu donekle vredi,iako videoteka i filmovi na svakom cosku dostupni.Ja se sa artom sprdam vec godinama isto ko i sa tvvietom a ovi nekoji skacu ko kozlici na svaki moj mig.A nemam pojima ni ko je gazda arta a i ne vjerujem da on prati kajganu mozda tip nikad nije ni cuo za nju.Meni je ovo zabava i sprdanje sve.
Dok sam ja govorio da je nista posebno i nabrajao bolje liste ti si tvrdio da nemam pojma i da gledam lažan art. Sad odjednom tvrdiš isto sto i ja.. E svašta..

bak

Член од
27 март 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
dobar den ima li nekoj da prati vo PM lista so nasi exyu kanali,za licna potrebe ne za zloupotreba na lista ,nego licno za mene za aplikaciija SSIPTV.
Fala i prijaten den

Kajgana Shop

На врв Bottom