Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2011
Мислења
706
Поени од реакции
2.140
Ги гледаш ли пријателе оние три овчари ?
Е се додека тие можа да не надгласаат мене и Сократ и потоа одлучуваат јас во таа демократија не верувам !
Платон 4 век п.н.е.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.446
Поени од реакции
13.568
Кога у децембар месец ЧЕ искочи НАРОД на улице, незна ЧЕ им се број.
Нема да ви вреди ни једну статистику.
Због струје
Због горива
Због хлеба бре мајку вам фашистичку.
Дачемо вам и ЕУ и НАТО.

А онуј Мицкета има јавно да га обесу ПАТРИОТЕ из ДРПНЕЈА.

Да живее другарот Апасиев и Левица!
aOY7mWM_700b.jpg

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.791
Поени од реакции
8.500
Prvo i osnovno. Dali bile DUI, BESA, ALIANSA ili kako i da se vikaat toa ti e isti kurac, drugo pakovanje.
Vtoro. Vlada bez albanci vo nea ne moze da bide.
Sega soberete dva i dva.
Ova za politicki nepismenite sto si pravat bajram so umot, a kolku sto citam baagji ve ima.
P. S uste Mafo1 fali tuka da se radva na porazot na SDSM na lokalnite. Site drugi koi do pred nekoja godina jadevte gomna i toa kako na norma da ste, se izponaredivte tuka kako prostitutki da se raduvate i da slavite.
Ovie pak levicarite se so posebna dijagnoza, ne se ni za komentiranje kolku se odlepeni.
Автоматски споено мислење:

Vojvodo ajde de, prosvetli ne. Znaeme deka znaes, pratis politika od mal so se veli. Nemas promas napraeno vo prognozite od ko te znam.
Сус Шошон. Иди таму на косово и вади органи или по швајцарија да дилаш дрога и не замарај.

Член од
11 август 2017
Мислења
553
Поени од реакции
502
Глупо е да се споредува локални со парламентарни избори. Некои партии немаа листи во сите градови, посебно Левица во Источна Македонија. 99% од независните советници или градоначалници никогаш не излегуваат со своја листа на парламентарни избори ( исклучок ПАНЧО МИНОВ - 2006 ГОДИНА, можи постои уште некој), каде ќе завршат гласовите од независните? Дел од Кичево е во ИЕ 5 и ИЕ 6, исто така и Сарај и Чаир ( ИЕ 1 и ИЕ 2), дел од Куманово ( некои избирачки места) се наоѓаат во ИЕ 3, ист случај со Старо Нагоричане.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.198
Поени од реакции
23.728
Тој не се радувал на победата од Вмро.
Да бе уствари ти за дуи си :)
Не ме заебавај Владе пред тебе сум на форумот дојден мислиш не ти ги следам ставовите.
Уживај во тоа дека левица ти го турна грујо а не блатантното крадење и богатење на кланот негов.
Лажи се слободно дека 8 корумпирани вмровци го предадоја мицко и гласаа за промена на името.
Се беше супер во државата се додека тој куртонот апасијата и уште 150 студенти дојде и ја растури државата.
Во мир и хармонија живеевме пред тоа
Da de, se nasekirav nekoj bivsi saren kurton, sega blagonadezen levicar sto ke mi reci i zatoa namaliv dozivljaj.
Da mi gi sledese stavovite mozi i ke podnaucese nesto, ama gledam slabo si mi gi sledela stavovite ili gi nemas ni sfateno sto iskreno voopsto ne mi e ni cudno. Gledam koj se ne ti stavil lajk, bezmalku istite koi imaa samo najdobri nameri pred nekoja godina koga jas i raka ljuge na forumot tocno zbor do zbor vi posocivme tocno sto ke se slucuva.
Ajde da vidime koi bea tvoite i nivnite stavovi togas, da se posmejme malce na mudrosta vasa od denesna gledna tocka.
P. S 150 sareni kurtoni imase samo na forumot. Na kurot mi se kacivte togas so vasata prosvetlenost, prosetanost, banjatost itn itn. Uste duri i slika vo potpis si nosam od tie slavni vreminja koga mislevte se sto leta se jadi. Na ulica imase mnoogu mnoogu povekje sareni kurtoni od nekoj pislivi 150 mockovci koi sega mislat ke smenat nesto.
Iskreno da ne bese zalno ke bese smesno kolku pojma nemate od zivotot, ni deka nisto ne sfativte za ovie nekolku godini.
P. S ako sakas ke si vadime postovi, da vidime sto jas i uste nekoj ve preduperduvaja sto ke bidi i sto lajna jadevte vie togas. Samo da ne bidi red solzi red mrsuli posle pa da trca moderatorot da ve zabrisva.
Автоматски споено мислење:

Сус Шошон. Иди таму на косово и вади органи или по швајцарија да дилаш дрога и не замарај.
Taka i togas jadevte lajna pa ete kade taa vasa avantura ne donese severdjance. Da se kurcite deka vo sviripicino nekoj sovetnik se odvazil da go spomne poranesnoto ime na republikata. I toa vo svojata drzava. Golem uspeh e toa, nema zbor tuka. Kolku za sporedba pred da si igrate revolucioneri ne ni bese problem so najgolemuot del od drzavite da si go koristime naseto ime, za lokalno e bezpredmetno da zborame, ali bitno rezim srusivte so penkalo. Ebave kurtonite glupi ebave.

Последно уредено:
Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031
Само да прашам, како оди продажбата за апчина за смирување? Гледам Левица некако ги малтретираат луѓево по советиве :tvg:

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.791
Поени од реакции
8.500
Taka i togas jadevte lajna pa ete kade taa vasa avantura ne donese severdjance. Da se kurcite deka vo sviripicino nekoj sovetnik se odvazil da go spomne poranesnoto ime na republikata. I toa vo svojata drzava. Golem uspeh e toa, nema zbor tuka. Kolku za sporedba pred da si igrate revolucioneri ne ni bese problem so najgolemuot del od drzavite da si go koristime naseto ime, za lokalno e bezpredmetno da zborame, ali bitno rezim srusivte so penkalo. Ebave kurtonite glupi ebave.
Шиптaр иди биди шиптaр на некое друго место. Јас немам поима зошто ве пуштаат вас и бугариве овдека воопшто. И ако ти смрди на лајна иди изми си заби.

Последно уредено:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Ako ne se lazam Grcija vo celost si go ispolni nejziniot del od dogovorot so toa sto ne ne blokirase za vlez vo Nato i pocnuvanje na pregovori so Eu. Toa voopsto ne znaci deka nekoj drug nema da ne blokira. Od druga strana nie seriozno potfrlivme vo nasite obvrski od dogovorot, taka da vo ocite na cel svet nie sme tie koi ne go pocituvaat dogovorot.
На иста линија со вонбрачниот син на Бора Дрљача.

Screenshot_20211104_001818.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.198
Поени од реакции
23.728
Шиптaр иди биди шиптaр на некое друго место.
Sareno kurtonce odi be farbaj nesto so kurtoni vo boja ko na vremeto. Ete pocni vo Kondovo, tamu ke bidam ako ne ti e problem.
Patem receno za tebe i za cel svet jas sum Albanec, ti za cel svet si severdjan, za tuka si saren kurton, eventualno za doma bidi sto sakas. Ironijata e sto sam si se izbori za toa da bides severdjan pa uzivaj severdjance.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.198
Поени од реакции
23.728
На иста линија со вонбрачниот син на Бора Дрљача.

Прегледај го приврзокот 312183
Ke si legnite na brasnoto so tek na vreme. Tesete se deka imavte samo najdobri nameri. Mene ke mi bidi biten momentot koga eden od vas ke se odvazi i ke reci ja zasrav. Sega zasega gledam slabo vi odi, uste ste vo fazata deka napravivte dobro delo i deka nekoj drug ke vi gi zabrisi lajnata.
Nekoj rekol beskonecna e vselenata i coveckata glupost, jas bi dodal i egoto na sarenite kurtoni na forumot. Ili povekje preferirate blagonadezni levicari. Mene ne mi menva, isto e.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Ke si legnite na brasnoto so tek na vreme. Tesete se deka imavte samo najdobri nameri. Mene ke mi bidi biten momentot koga eden od vas ke se odvazi i ke reci ja zasrav. Sega zasega gledam slabo vi odi, uste ste vo fazata deka napravivte dobro delo i deka nekoj drug ke vi gi zabrisi lajnata.
Nekoj rekol beskonecna e vselenata i coveckata glupost, jas bi dodal i egoto na sarenite kurtoni na forumot. Ili povekje preferirate blagonadezni levicari. Mene ne mi menva, isto e.
Ок, интелекту.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom