И опозиција. Минимум 10к луѓе треба да се во затвор.Никакви избори!
Револуција и смакнуење сите тамо од власта.
Сус Шошон. Иди таму на косово и вади органи или по швајцарија да дилаш дрога и не замарај.Prvo i osnovno. Dali bile DUI, BESA, ALIANSA ili kako i da se vikaat toa ti e isti kurac, drugo pakovanje.
Vtoro. Vlada bez albanci vo nea ne moze da bide.
Sega soberete dva i dva.
Ova za politicki nepismenite sto si pravat bajram so umot, a kolku sto citam baagji ve ima.
P. S uste Mafo1 fali tuka da se radva na porazot na SDSM na lokalnite. Site drugi koi do pred nekoja godina jadevte gomna i toa kako na norma da ste, se izponaredivte tuka kako prostitutki da se raduvate i da slavite.
Ovie pak levicarite se so posebna dijagnoza, ne se ni za komentiranje kolku se odlepeni.
Автоматски споено мислење:
Vojvodo ajde de, prosvetli ne. Znaeme deka znaes, pratis politika od mal so se veli. Nemas promas napraeno vo prognozite od ko te znam.
Da de, se nasekirav nekoj bivsi saren kurton, sega blagonadezen levicar sto ke mi reci i zatoa namaliv dozivljaj.Тој не се радувал на победата од Вмро.
Да бе уствари ти за дуи си
Не ме заебавај Владе пред тебе сум на форумот дојден мислиш не ти ги следам ставовите.
Уживај во тоа дека левица ти го турна грујо а не блатантното крадење и богатење на кланот негов.
Лажи се слободно дека 8 корумпирани вмровци го предадоја мицко и гласаа за промена на името.
Се беше супер во државата се додека тој куртонот апасијата и уште 150 студенти дојде и ја растури државата.
Во мир и хармонија живеевме пред тоа
Taka i togas jadevte lajna pa ete kade taa vasa avantura ne donese severdjance. Da se kurcite deka vo sviripicino nekoj sovetnik se odvazil da go spomne poranesnoto ime na republikata. I toa vo svojata drzava. Golem uspeh e toa, nema zbor tuka. Kolku za sporedba pred da si igrate revolucioneri ne ni bese problem so najgolemuot del od drzavite da si go koristime naseto ime, za lokalno e bezpredmetno da zborame, ali bitno rezim srusivte so penkalo. Ebave kurtonite glupi ebave.Сус Шошон. Иди таму на косово и вади органи или по швајцарија да дилаш дрога и не замарај.
Шиптaр иди биди шиптaр на некое друго место. Јас немам поима зошто ве пуштаат вас и бугариве овдека воопшто. И ако ти смрди на лајна иди изми си заби.Taka i togas jadevte lajna pa ete kade taa vasa avantura ne donese severdjance. Da se kurcite deka vo sviripicino nekoj sovetnik se odvazil da go spomne poranesnoto ime na republikata. I toa vo svojata drzava. Golem uspeh e toa, nema zbor tuka. Kolku za sporedba pred da si igrate revolucioneri ne ni bese problem so najgolemuot del od drzavite da si go koristime naseto ime, za lokalno e bezpredmetno da zborame, ali bitno rezim srusivte so penkalo. Ebave kurtonite glupi ebave.
На иста линија со вонбрачниот син на Бора Дрљача.Ako ne se lazam Grcija vo celost si go ispolni nejziniot del od dogovorot so toa sto ne ne blokirase za vlez vo Nato i pocnuvanje na pregovori so Eu. Toa voopsto ne znaci deka nekoj drug nema da ne blokira. Od druga strana nie seriozno potfrlivme vo nasite obvrski od dogovorot, taka da vo ocite na cel svet nie sme tie koi ne go pocituvaat dogovorot.
Sareno kurtonce odi be farbaj nesto so kurtoni vo boja ko na vremeto. Ete pocni vo Kondovo, tamu ke bidam ako ne ti e problem.Шиптaр иди биди шиптaр на некое друго место.
Едно поасално напишано нешто од него.
Ke si legnite na brasnoto so tek na vreme. Tesete se deka imavte samo najdobri nameri. Mene ke mi bidi biten momentot koga eden od vas ke se odvazi i ke reci ja zasrav. Sega zasega gledam slabo vi odi, uste ste vo fazata deka napravivte dobro delo i deka nekoj drug ke vi gi zabrisi lajnata.
Ок, интелекту.Ke si legnite na brasnoto so tek na vreme. Tesete se deka imavte samo najdobri nameri. Mene ke mi bidi biten momentot koga eden od vas ke se odvazi i ke reci ja zasrav. Sega zasega gledam slabo vi odi, uste ste vo fazata deka napravivte dobro delo i deka nekoj drug ke vi gi zabrisi lajnata.
Nekoj rekol beskonecna e vselenata i coveckata glupost, jas bi dodal i egoto na sarenite kurtoni na forumot. Ili povekje preferirate blagonadezni levicari. Mene ne mi menva, isto e.