Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Јове одмори малце со поезијата бе брат. Да не знај чоек за кој тим кажваш ќе си помисли овие шампионски тим со традиција се. Како се возбудвате на секој минимален успех вие од Интер, да се чуди чоек. Се наежив ко прочитав хахахахаха :pos2::pos2::pos2:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Шо е смешното?
Човекот после недела дена во агонија, се врати на кормилото да ја води Фиорентина. Имај малку почит.

Фиорентина не е/беше маалски клуб. Фиорентина игра исто и против Интер и против Катанија, тоа ми се допаѓа кај нив. Затоа се еден од трите клуба во Италија кои ги почитувам.

Интер не му дозволи на Фиорентина да се размавне, моторите Камби, Дакур и Занети работеа со полна пареа. Самуел да не зборувам, еднаш само дозволи да го поминат и тука настапи на сцена пантерот. Дека Цезар моментално е еден од топ 3те голмани во светот, покажа денес. Ваков рефлекс нема ни Буфон, но италијанецот може да се пофали со други посилни атрибути па затоа е бр 1.

Тапа утакмица, впрочем така и му одговараше на Интер. Контрите се покажаа повторно дека ќе бидат тајното оружје на Манчини. Фаталноста на Круз пак се покажа одлучувачка за натпреварот. Со два потези се реши еден од конкурентите за титулата, тука се покажува силината на Интер. Во ваквите наптревари во кои контролираат се на теренот, се зема титулата. Темпо, посед, трансформација од одбрана во напад и обратно.

Машината се разработи, сега... се' што ќе му застане на патот ќе меле.
Освен ако не откаже карбураторот*, не постои сила што ќе ја запре.

*Хавиер Занети a.k.a. Jay Z
1. Шо е работата со Прандели незнам. Каква агонија? Ги видов само цвеќињата и црни ленти мислам кај фиорентина (не вервам дека се за сандри). кажи ако има нешто.
2. Фиорентина навистина едно време се држеја и то добро ама ги има фатено некоја криза сега. Патем не беше толу добра одбраната на интер колку овие шо играја напамен и немаја идеја во нападот.
3. Второто полувреме интер го одигра онака како шо требаше дефанзива, неинтересен фудбал и стрпливо да чека можности за контри. Очигледно успеа во то нешто.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
*(Ратко)Најаки сме, стигнете не... ајде уѓте малку и само 10бода ќе ви бегаме.

*(јас)Сопругата на Прандели почина минатата недела, човекот многу патеше... затоа на утакмицата од УЕФА купот Фиорентина ја предводеше неговиот асистент. Цела Италија жалеше, не знам како не разбра.
За другото, Интер си тепа заслужено, нема шо да се правдам... се објаснив во претходниот пост.

Раде мен, ми недостигаше. :back::pos:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
*(јас)Сопругата на Прандели почина минатата недела, човекот многу патеше... затоа на утакмицата од УЕФА купот Фиорентина ја предводеше неговиот асистент. Цела Италија жалеше, не знам како не разбра.
За другото, Интер си тепа заслужено, нема шо да се правдам... се објаснив во претходниот пост.

Фала за информацијата. Незнаев (сега нешто шо прочитав на нивната страна само).
Инаку тогаш рип. И браво шо покажале малку поштовање према чоекот. За останатото ти кажав дека бевте подобри (т.е. дека фиорентина не личеа на себе).

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Види Рома примени 17 голови ... Катанија има подобра одбрана од нас :tapp:

Се испозаебавме у многу утакмици, Наполи, Емполи, Јуве, за џабе ни земаа бодови, ама јебига тоа е тоа, и Интер се заеба со Удине и со Ливорно ...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Интер па Милан има најдобра одбрана до сеа а Јуве 4 -ти :pozz:

п.с. Милан може нема шанса за да биде 1 или 2 ама затоа може да биде 3-4 ...:milan3:

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Naj iskreno mislam deka Inter ovaa i minatata godina ima naj silna ekipa od site vo Italija.Imalo sezoni koga nekolku ekipi bile konkurentni za skudeto ama mislam deka i ovaa godina Inter ke bide prv na krajot i deka bez razlika koj ke bide vtor ke zaostanuva najmalku 7 boda zad Inter.
Forza NerroAzzuri

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
cekajte ima vreme prvenstvoto ne e ni na polovina!
od januari mislam ke e povozbudlivo vtora polovina e sekogas podobra

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Интер па Милан има најдобра одбрана до сеа а Јуве 4 -ти :pozz:

п.с. Милан може нема шанса за да биде 1 или 2 ама затоа може да биде 3-4 ...:milan3:
5-6

braos!!! si najde uteha!!!!:pos2::pos2:
hahahahha
Спомни си после натпреварот ИНТЕР-миwан.

ЛУЗЕРИ!

Лузер X10000

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom