Ако не грешам, ископале дупки за дрва до парцели каде за неколку денови почнуваат да ги рушат постојните бараки и да градат нова зградаГо следам Тимчо. Како тргнал, за 90 дена ќе ја изреализира цела програма ))
Не сум во тек за ова, може да дообјасниш за какви дупки и кои парцели станува збор? Има некоја вест?Ако не грешам, ископале дупки за дрва до парцели каде за неколку денови почнуваат да ги рушат постојните бараки и да градат нова зграда
Ни дрво, ни тротоар ќе се виде
Он мислам имаше нешто кажано дека ќе граделе нова општинска зграда на друга локација (ако не сум се смешал со друг некој).Ако не грешам, ископале дупки за дрва до парцели каде за неколку денови почнуваат да ги рушат постојните бараки и да градат нова зграда
Ни дрво, ни тротоар ќе се виде
Пред 2-3 саати ги видов од прозор кога минав со колата, тука во зелениот дел има ископано дупки на повеќе места.Не сум во тек за ова, може да дообјасниш за какви дупки и кои парцели станува збор? Има некоја вест?
Не, ова не е општинска зграда, ќе биде станбена, мислам ќе ја гради Фабрика Карпош.Он мислам имаше нешто кажано дека ќе граделе нова општинска зграда на друга локација (ако не сум се смешал со друг некој).
Ти ми се смееш кога прашувам дали Данела има бугарско државјанство и сега сакаш да ти одговорам...I sega @HolyDebarca ima ili nema ostavka ? Sto vikaat vo stabot?
Нема. Има ли оставка од говнарот?Ти ми се смееш кога прашувам дали Данела има бугарско државјанство и сега сакаш да ти одговорам...
И сега Данела има или нема бугарско државјанство?
Ова ќе биде меродавно, само ако идат во предизборна коалиција сите топтан. Влада вс опозиција.Според ДУИ доколку истиве гласови би се пресликале на парламентари ова би бил резултатот:
ВМРО-ДПМНЕ: 45
СДСМ: 36
ДУИ: 18
А/А: 8
Левица: 7
Беса: 3
ДОМ/ЛДП: 2
ДПТ: 1
Сегашна влада вс сегашна опозиција 60 - 60.
Прегледај го приврзокот 312050
Што доколку локалните беа парламентарни избори–каков би бил распоредот на силите во Собранието
Ден откако ДИК ги објави и официјалните резултати од вториот круг на локалните избори, еуфоријата...kanal5.com.mk
Пред една недела Тачи кажа дека АА ке се спои со ДПА а Алтернатива ке соработува со ДУИ.советниците на ДПА во Тетово ќе станат членови на АА, и градоначалникот на Студеничани ќе се префрли во АА.
пак правење бајрам на паметот, дпне теорија нема да има толкав број на пратеници, Левица иде над 10Според ДУИ доколку истиве гласови би се пресликале на парламентари ова би бил резултатот:
ВМРО-ДПМНЕ: 45
СДСМ: 36
ДУИ: 18
А/А: 8
Левица: 7
Беса: 3
ДОМ/ЛДП: 2
ДПТ: 1
Сегашна влада вс сегашна опозиција 60 - 60.
Прегледај го приврзокот 312050
Што доколку локалните беа парламентарни избори–каков би бил распоредот на силите во Собранието
Ден откако ДИК ги објави и официјалните резултати од вториот круг на локалните избори, еуфоријата...kanal5.com.mk
Горан Николовски погина во сообраќајка на времето(слично на Мијалков-стариот) каде неговата женска пратиља си излезе со се фризура и шминка од колата...тотално неповредена и нечепната....од смачкана колаAa малку бе,па после земале мито.Епа нема леб како советник.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 312001
44-2021