Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Се јави и Циго, бара мерки и рестрикции во УК...која стави крај на пандемијата пред неколку месеци. 73% примиле најмалку една доза. Околу 70% се целосно имунизирани!

Тркалото продолжува да се врти.

Абе немам време иначе ќе видиш што е стручњак, ако се распишувам во љубов и секс.

За да коментираш таму ќе треба да го смениш никот во Badboy :LOL:

На темава. Ме интересира кои се сопственици на приватниве лаборатории како Авицена, Биотек ...?

Нема апел за меркиве. Ќе си останат такви какви што се очигледно, ништо чудно и да затегнат сега уште повеќе.
@Dumbledore сме го кркале стапот бацка...

Ај да не бидам пристрасен, само за проваксерите, да видите во што верувате, повелете еден бисер од студија изработен од CDC, во која покажуваат дека вакцините штитат 5 пати повеќе од претходна инфекција. :pos:

Секој нека си прави што сака, слободно нека се вакцинира за да оди во WC во мол, не ме интересира.

Само мене нека ме остават на мира и нека не ми продаваат мадиња за бубрези.

Глуплдор и Тенџере кога ќе влезат во ИСТ ГЕЈТ нема да знаат да си измијат раце во ВЦ, нема да знаат да ги најдат сензорите од што не виделе МОЛ у пм ќе бараат чешми на вентили... Ќе мафтаат во ВЦ како Глуп и Поглуп со рацете...
Друже, колку и да ги хејтам Тенеќе и Дамблдор, преглупи ти се постовиве. Дај, олабај. Ко дете си ебате.

...не знам која може да биде таа совест, за да би се оправдало толку јавно потенцирање на моментална тешка состојба на неколку хоспитализирзни млади пациенти, твојата Хипократова заклетва е да им помогнеш и токму нив да ги заштитиш од брејк нјуз на денот, за туѓи цели!

"Лекарите признаваат дека се соочуваат со голем предизвик во лекувањето на ковид пациенти, поради распространетоста на лажните сертификати. "
Голем предизвик лол, као демек нешто поразлично треба да се лечи пациент ако бил или ако не бил вакциниран.

Која патетика е ова со Бугарија и Романија.

Ама никој не ја спомнува европската држава каде над 12 години има 91% вакцинација, иако и таму веќе снемува кревети во болниците.

Автоматски споено мислење:

Која патетика е ова со Бугарија и Романија.
Статитика е тоа. Не е патетика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom