- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 2.078
- Поени од реакции
- 1.243
Надрогиран е 100 посто, вака јас коа ќе претерам почнувам да правам неповрзани муабетиФацата на Славица Арсова
Надрогиран е 100 посто, вака јас коа ќе претерам почнувам да правам неповрзани муабетиФацата на Славица Арсова
Не не мора поагресивно да им се гади на амбасадиве од овој. Он болен ќе легне ако не го примат у некоја амбасада, ако не го викнат на 4ти Јули на кале, на кобасици божиќен пазар у германска…ехее он за тоа живее. И он и сите новинари и аналитичари што ја поддржаваат кампањава. Па орданоски одма ќе се обеси само појака ортома да најде.Мислам дека намерно не се мешаат многу проактивно, не е официјално нивен кандидат, иако се жени и они и она, па по таа линија...
Повеќе ми личи дека работат во позадина - деманти од бугарски новинари, ете денес и Дорис Пак се умеша.
Ова гарант е на Забрчанец масло. Гледал Squid Game и од таму ги преземал фразиве и го нафурал Заев дека јако и убедливо ќе звучат пред луѓе...Надрогиран е 100 посто, вака јас коа ќе претерам почнувам да правам неповрзани муабети
Абе какво обесување. Ќе тркне во најблиската амбасада или невладина и ќе се согласи на најгадните прокети да им ги одработи во замена за заштита. Овие последни 2-3 дена е како СДС се однесува кога се во опозиција. Ама ете сега и Левица има некаква моќ да побара некој работи да се сработат и баш од тоа ќе се види како би функционирале во иднина.Не не мора поагресивно да им се гади на амбасадиве од овој. Он болен ќе легне ако не го примат у некоја амбасада, ако не го викнат на 4ти Јули на кале, на кобасици божиќен пазар у германска…ехее он за тоа живее. И он и сите новинари и аналитичари што ја поддржаваат кампањава. Па орданоски одма ќе се обеси само појака ортома да најде.
Нема шанса да одат ДУИ во затвор без конфликт. Тоа ако се случи, денот кога Али Ахмети ќе биде спроведен во затвор ќе го земам за слава. На Али учкарите во одредени региони се на исто ниво како мафијашите во шутка. Ги држат локалците како феудалци со комплетна контрола врз се. Ако почне ДУИ да се распаѓа, има да ги растргнат како кучиња. Значи Заев може да иде во затвор со уште некој, ама се сомневам дека некој ќе лови локални функционери како кучиња. Во случај на ДУИ тоа ќе биде факт.СДС и ДУИ се пред тотален колапс, а веќе официјално е потврдено по медиуми и портали зашто. Очекувајте од понеделник нова влада, и шутка за пола сдс / дуи.