- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.523
- Поени од реакции
- 37.361
Оваа слика буквално ми беше аватар со години, не знам зошто би ме замислувал
СарказамОваа слика буквално ми беше аватар со години, не знам зошто би ме замислувал
Koja utka si covece, veze nemas!
Аватар на Мориарти и дечково никако не одат заедно...
Така ли е..хммммм..а затоа само тажни емотикончиња добив(од едни исти досадни)..ама кој ги врти.Аватар на Мориарти и дечково никако не одат заедно...
...па ниту пишувањето со “ногу“ карактеристично за источна МКД, никогаш применето од Топлата на форумов, не оди заедно со замислување на Топлата со „Сузана Зисовска“ , ама тоа не си приметила, за разлика од аватарот Мориарти дека не одело со дечкотоАватар на Мориарти и дечково никако не одат заедно...
Добро де, аман, еве посликовито нека е, вака ја замислувам, како мрсна габаритна растресита теткица, која пишува со еден прст на тастатура. Профил на личност меѓу народот познат како Стојнето од шалтер бр. 2....па ниту пишувањето со “ногу“ карактеристично за источна МКД, никогаш применето од Топлата на форумов, не оди заедно со замислување на Топлата со „Сузана Зисовска“ , ама тоа не си приметила, за разлика од аватарот Мориарти дека не одело со дечкото
...just saying!
...не смееш да имаш такви лоши фантазии, тоа е лошо за тебе, а и за мирен сон, а богами и за ерекција, гледај да замислуваш поатрактивно или барам постирај ги другите што ги замислуваш посекси, не за друго туку за одржување на позитивна мисла, а богами и ерекција, оти утре кога ќе ти треба да замислиш нешто убаво во сексуалниот чин ќе ти дојде Стојнето што ти е всадена, а не си свесен и ОП, Столе ќе ти откажеДобро де, аман, еве посликовито нека е, вака ја замислувам, како мрсна габаритна растресита теткица, која пишува со еден прст на тастатура. Профил на личност меѓу народот познат како Стојнето од шалтер бр. 2.
Повеќе се ко да дремат до него со вотка боровница со цевче и после засрамено го прашуваат брат знаеш дека интер шампиони се хехехе ај пушти сеа we are the champions хехе се заебавам брат хехех овој дебилот ме натера хехе..Мене побратимите Џонтра и Стефан Кобе ми личат на оние у пар што идат кај диџејот на некоја мала приватна журка и викаат “другар дај нешто повесело пушти, умревме тука”.
Ако грешам нека изгорам.
*waiting selfburning gifs