Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.481
- Поени од реакции
- 22.304
Не ме сфати изгледа, друго ми беше поентата. Nvm.Не приметувате едно многу важно И што кај Данела го нема.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме сфати изгледа, друго ми беше поентата. Nvm.Не приметувате едно многу важно И што кај Данела го нема.![]()
Не знам како може некој да го гледа и да го слуша. Сам си зборува и не зема воздух дури тоа го прави. Еднаш го гледав и глава ме фркна. Не, фала. Од каде излезе да води емисии појма немам.Претпоставувам дека во следната емисија на Васко "нормализација" Ефтов ќе гледаме уште еден монолог за перење мозок на конзервите што му веруваат.
Завршната мисла би му била нешто во стилот: сега драги гледачи изборот е на вас, дали во недела ќе гласате за бугарска инсталација со бугарски пасош или за нормализација на државата.*
*истата реченица за нормализација повторена и парафразирана уште 4-5 пати во 2 минути, за полесно да влезе во празните конзерви на гледачите
Обиџуко им е идол.
Хах, па ако не нека кажат од ДИК дека ќе се бројат ливчиња само заокружени за сдсАвганистан - Северџан 0:2
45`
Фингерпринт
93`
Важечко ливче без печат
![]()
ДИК го смени Упатството и ќе признава за важечки и ливчиња без печат
ДИК на денешната седница го смени Упатството за важечки и неважечки ливчиња и сега во вториот круг за важечки ќе се сметаат и ливчињата на кои нема да има печат од Изборниот одбор. Ова е спротивно на одредбите на Изборниот законик.Со денешните измени, важечкото гласачко ливче ќе се брои и без пеfokus.mk
Хах, па ако не нека кажат од ДИК дека ќе се бројат ливчиња само заокружени за сдс
Со ова, ниту еден кандидат на опозицијата нема да победи во втор круг - ниту Даниела, ниту Стевче, ниту Максо, за Котлар па не праам мубет.
Очигледно решени се да ги местат изборите. Тоа што беше беше у прв круг, сега во втор круг се освестија и нема да дозволат ниту една општина да им се преврти.
Нема бегање
едино ако сите излезат да гласаат, а тоа тешко бидејќи има проблеми со фингерпринт....Хах, па ако не нека кажат од ДИК дека ќе се бројат ливчиња само заокружени за сдс
Со ова, ниту еден кандидат на опозицијата нема да победи во втор круг - ниту Даниела, ниту Стевче, ниту Максо, за Котлар па не праам мубет.
Да, но овој пат нема да има големи редици, затоа што се само две ливчиња, а во некои општини само едно - за град.едино ако сите излезат да гласаат, а тоа тешко бидејќи има проблеми со фингерпринт....