Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.879
Поени од реакции
23.280
Mene mozebi me sobiraa posle praviot od koa go najdov...haha..taman dovolno, no trebase uste malku;):P
Kako bese ona - Ne mi e krivo sto davav, krivo mi e sto ne nudev:pos:
So brojki rabotime tuka, so brojki. Cifra ni treba tuka :sneaky:. Toa dovolno e mnogu diplomatski nekako :D

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.359
Поени од реакции
4.160
Абе Сусаро од 10+ години колку што е тука дали со 2ца се има запознаено лично и дали 2 пати има кажано нешто лично за него па очекуваш на тебе да ти се исповеде. НА ТЕБЕ.
Само ја потврдува теоријата на Сусаро дека не треба да ја фермаш ни два посто, ја ставаш на игнор, и тогаш она ке направи се за да ти докаже дека вреди, ке проба да те покори оти тоа е нејзината мисија, за тоа е цел живот обучувана и неможе да помине преку куроболието на некој - во случајов Сусаро. Сега си вика во себе, ах суси, само да ми паднеш во раце, има да ти го испушам така добро што ке молиш за уште, ке видиш ти кого игнорираш...

Член од
1 септември 2021
Мислења
28
Поени од реакции
71
Уште ли се пишува на темава? xD баш ме интересира лошите момчиња колку девојки сменија во меѓувреме од кога се активираше темава?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.028
Поени од реакции
24.652
"Знам една планета со еден црвенолик господин. Тој никогаш не помирисал цвет. Никогаш не погледнал ѕвезда. Никогаш не сакал никого. Никогаш не правел ништо друго, освен што правел калкулации. И по цел ден повторувал: "Јас сум сериозен човек! Јас сум угледен човек!", и пукал од гордост. Но тоа не е човек, туку печурка!"

"Ако сакам да видам пеперутки, треба да отворам две-три гасеници"

"Времето што си го изгубил за твојата роза, ја прави толку важна".

Малиот принц, Antoine de Saint Exupéry

... баш се вклопува со темата, посебно со калкулациите на Сусаро! :D
Да ти кажам право Асеко, Малиот принц до милиметар се вклопува во темата. Токму тој муабет треба да им го прават, за мирисање на пеперутки и цветање на ружи. Ќе ги легнат уште на прв дејт.

@Sussaro воопшто не те хејтам јас тебе ниту па ме засега што мислиш за жени и мажи и било што во светот, секој има право да има мислење и истото да го каже. Тоа што го хејтам е што ја потпалуваш веќе изразената мизогинија на форумов и им го одврзуваш јазикот на разни скапаници тука што после одат и харасаат женски на форумов или се дрзнуваат да дегустираат фекалии ничим изазвани како што имаше привилегија да посведочиш.
Мене ми е жал ако вие како жени се соочувате со харасинг. Форумски или нефорумски. Најсериозно. Тоа воопшто не е ниту морално и етички, ниту пак хумано. Ама да кажам дека џентлмени се барани не можам, затоа што не е така.

Он е малце overprotective и ја има онаа типична машка гордост. Јас му прокоментирав дека готвењето му е срање. Не беше готвењето нешто друго беше ама for the sake of муабетот нека биде готвењето. Не го прифати тоа баш најдобро. Јас сум повеќе крив, заборавам дека луѓето повеќе сакаат слатки лаги отколку горки вистини и дека не треба секогаш директно, на прва. Ене го уште го држи и не му поминува. Но како сопруг е екстра грижлив, внимателен и коректен према неа. Зборот ми е-нека не ти влијаат емоции на расудување. Ти мрази го најдобриот кардиохирург во земјава, ама ако не дај Боже ти затреба такво нешто не треба да бидеш будала да не одиш кај него. И тука луѓе многу се заебуваат.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.879
Поени од реакции
23.280
Dobro samo mene mi padna cudno toa da vo ist den, onaka nedogovoreni slucajno da bidat vo ist kafic ili sto i da e Bravo i toa vo Skopje. Aj da se rabotese za Pehcevo nekako i ke recev ok, ama statisticki koja e verojatnosta za toa da se sluci vo Skopje.
Neko ovde nije nas :cautious:.
P. S igrate be igri na srekja i zosto ne? Tamu verojatnosta da vi padni djek pot ili loto e pogolema od ova so Bravo.
Just saying:sneaky:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Dobro samo mene mi padna cudno toa da vo ist den, onaka nedogovoreni slucajno da bidat vo ist kafic ili sto i da e Bravo i toa vo Skopje. Aj da se rabotese za Pehcevo nekako i ke recev ok, ama statisticki koja e verojatnosta za toa da se sluci vo Skopje.
Neko ovde nije nas :cautious:.
P. S igrate be igri na srekja i zosto ne? Tamu verojatnosta da vi padni djek pot ili loto e pogolema od ova so Bravo.
Just saying:sneaky:
Popularno mesto e Bravo, najgolemite svalerista se tamu ;)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Па ако е однос на силите на секоја девојка 10 машки и се класифицира како швалерско место, градов е значи очај.
Повеќе алтернативно, од швалерско.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Па според описот од вчера, претпоставував. Па и да е алтернативно, пак според соодност е уште поголем очај :)
Зошто очај? Мене ми се допаѓа тој тренд, нас како општество ни фали мејнстрим, алтернативци секогаш сме имале.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Зошто очај? Мене ми се допаѓа тој тренд, нас како општество ни фали мејнстрим, алтернативци секогаш сме имале.
Не зборам за трендот, јас уште од дете сум се движел по такви места Арарат, Менада (зборам пред да ја запоседнат нго), Капан Ан на времето... Очајот што го зборам е сооднос машки-женски.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Не зборам за трендот, јас уште од дете сум се движел по такви места Арарат, Менада (зборам пред да ја запоседнат нго), Капан Ан на времето... Очајот што го зборам е сооднос машки-женски.
Жените први станаа мејнстрим. :D Има места со многу поизбалансиран сооднос.

Kajgana Shop

На врв Bottom