Darling
High Value
Da, odamna.Не сум грешка дека е починат така?
Ama toa bese lifehackot. I te ostava da igras GTA Vice City oti bese mamuren od Nokturno. Taka i si pochina od predoziranje so alkohol+kojznae sho.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da, odamna.Не сум грешка дека е починат така?
Немаат почит зашто не заслужиле почит. Тие што заслужиле имаат, и без да кренат рака.Кога ги слушам сега возрасните како зборуваат за наставниот кадар ми се гади. Епа не очекувај дека дете ќе има почит кон нив, и ќе ги гледа како авторитет ако возрасните не им удираат рецка.
Абе те остава, ја не знам која генерација си ти ама нас не уништи од мавање по врат, не посра. Среќа што уз муабет разбра дека сум му комшија на Влатко Темелков(ракометарот) и брат му Ане па он живеел со нив и викаше а ти си наше дете.Da, odamna.
Ama toa bese lifehackot. I te ostava da igras GTA Vice City oti bese mamuren od Nokturno. Taka i si pochina od predoziranje so alkohol+kojznae sho.
Леле кое психопрофилирање го направи. Во комбинација со релативизацијата, навистина ти е една од јаките страни на форумов!Zosto da ne, tie deca se naviknati na takva disciplina od svoite majki i tatkovci pa sega koga se soocuvaat so nekoj postar kulturen shok im e i traumaticno. Mozebi treba i postarite istoto da go pravat, samo na mamichka deteto da ne mi se traumatizira. Novi generacii, novi metodi.
Нема оправдување на физичко насилство, ама треба да има парични казни за родителите ако самите не си ги воспитаат своите деца.Тоа и го спомнав погоре. Немам друго логично објаснување за поддршка и промовирање на насилство како воспитна мерка, освен ако како мал не си бил задоен со тоа дека е правилен начин на воспитување и дека едноставно така треба и така мора и нема друг начин.
Не би се согласил, имав прилика да слушам лош муабет за човек кој ми беше и мене професор, а жалбите се бидејќи барал премногу од детето. Тоа што го имав учено кај него и во сон да ме разбудиш го паметам, ама си бараше да го загрееш столот квалитетно.Немаат почит зашто не заслужиле почит. Тие што заслужиле имаат, и без да кренат рака.
Телефоните прават дефокус на наставата. Мислам дека не им е местото во (основните) училишта, може слободно и без телефони. Мамичките ако се загрижени, може да се јават во училиштето или кај класниот раководител во секое време, како што беше во мое време.
Па јас мислам барем ти ме разбра што сакам да кажам. Не е се црно и бело а како и секогаш сликата е таква, барем по првите страни на темата.Телефоните прават дефокус на наставата. Мислам дека не им е местото во (основните) училишта, може слободно и без телефони. Мамичките ако се рагрижени, може да се јават во училиштето или кај класниот раководител во секое време, како што беше во мое време.
На сите им е поинтересно да играат игрици, да седат на некоја социјална мрежа или да слушаат музика, отколку да слушаат настава.
Инаку, синдикатите молчат за тортурата која ја трпат наставниците од страна на учениците. Никогаш никој ништо не зборува за тоа, а тоа е далеку посериозен проблем. Не е начин да се тепа и малтретира ученикот, но далеку од тоа дека младината ни е воспитана.
A tebe neizhiveanosta ti bleska.Леле кое психопрофилирање го направи. Во комбинација со релативизацијата, навистина ти е една од јаките страни на форумов!
Кога веќе го начна тик токот, во денешно време децата може да залутаат и на инстаграм, и на фејсбук, и на јутуб, па дури и на форумов....еве ако читаат вакви поддржувачи и промотери на насилство!
Ilce vie decinjata treba da sfatite deka na uciliste ne e demokratija tuku se uci za demokratijata. Tuka nesto se imate zbuneto i zatoa vaka.Ае се собраа олд скул гардите да серат по детето. Као они коа биле вака, сеа се вакви и такви.
Обично неизживеани се тие кои форсираат насилство врз послабите од нив и лечат фрустрации, ама ок.A tebe neizhiveanosta ti bleska.
Djoni bese alkoholicar, i ne ni trebase nikogas da bide profesor.Абе те остава, ја не знам која генерација си ти ама нас не уништи од мавање по врат, не посра. Среќа што уз муабет разбра дека сум му комшија на Влатко Темелков(ракометарот) и брат му Ане па он живеел со нив и викаше а ти си наше дете.
Еднаш кај намата го гледаме, го прашуе една постара жена каде ќе одиш он вика дома, одиме позади него и влева право у тоа малата биртија шо беше до пругата кај Лалата![]()
Ја од видеото можам да заклучам дека детево е тепано за курово здравје на наставникот ама ае да видиме.Djoni bese alkoholicar, i ne ni trebase nikogas da bide profesor.
Toj mavase deca u vrat posto mu bese dosadno u zivotot, bese mentish.
Megutoa, slucajot na OP, ne znaeme nisto za profesorot, ni zosto, ni kakov e.
I lugeto izbrzuvaat so sudenje za ova.
Mozebi ako lugeto go imaat videno najloshoto ponashanje na decata nema da bidat volku brzi so zaklucoci.
Najtrpelivite i najavtoritetnite se slucuva da udrat shamar koga decata se totalno socijalni gjubrinja.
Ako ja doznaeme stranata na profesorot deka bil takov, gi tepal decata oti ne znae da odgovori ili oti nema penkalo, peki.
Na kraj profesorot i vaka i taka ke si dobie sankcii.
И кој е виновникот затоа што децата тебе ти се качуваат на глава?!Има деца кои немаат ниту основно воспитување, им се качуваат на глава дома, и истото го прават и таму. Имав неколку школски за кои и ќотек беше блага мерка, еве за 2ца слушнав дека веќе се во затвор
До 5то сега не можат ни да ги казнат, а генерално и до средно.Или па, место да го тепаш, изнеси го на табла и понижи го пред цел клас да му се смеат за што и да напраил.
Ама па и така може да го јаде професорот, психичка тортура, едно друго.