Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ima sekakvi pacienti na zemjava.Ако на некој не му е јасно дека сите продавачи кај нас се исти, еве „задоволен“ клиент на Грее кој добива ист однос како и клиентите на Енергија. Типот имаше ставено и слика од демонтажата, „професионалните“ монтери му имаа скинато кабел за струја ама го избришал тој твит.
https://twitter.com/Slatkorechiv/status/1450426425950064646?s=20
Прочитај во коментарите, климата е веќе демонтирана и ќе му ги вратите пари, а требаше и да ја видиш сликата со оштетениот кабел од приучени монтери. Средете си ги монтерите во Охрид, криминално беше она шо го имаа направено. Само ме интересира мислење од поискусниве тука дали дури и да е он-оф дали е нормално онолку да замрзне преку ден а температурата дента (18.10) беше 20 степени.Ima sekakvi pacienti na zemjava.
Klimava e on/off, ne e inverter, greela besprekorno, ne se zali na greenjeto.
Covekov se zalel zosto pravi defrost.....misli deka e toa loso.... kakvi nepismeni luge ima.
Da bev jas, nemase nikogas da mu gi vratam.Прочитај во коментарите, климата е веќе демонтирана и ќе му ги вратите пари, а требаше и да ја видиш сликата со оштетениот кабел од приучени монтери. Средете си ги монтерите во Охрид, криминално беше она шо го имаа направено. Само ме интересира мислење од поискусниве тука дали дури и да е он-оф дали е нормално онолку да замрзне преку ден а температурата дента (18.10) беше 20 степени.
Инаку човекот ја прикачил и претставката:
https://pbs.twimg.com/media/FCEbYp5XIAMzO6y?format=jpg&name=large
Ич не е убава.Прегледај го приврзокот 310310
Прегледај го приврзокот 310311
Ќе дое сеа некој и ќе каже дека не е убава...
![]()
Жени... кај ќе признаете вие дека некоја друга е убава.Ич не е убава.

А кој те прашува тебе,за било која неточна спецификација се оди во државен пазарен испекторат и се пријавува,а потоа тестирање и парите назад,...Da bev jas, nemase nikogas da mu gi vratam.
Nepismeni se pravat pametni, katastrofa.
Vakvi pacienti ima sekade, vo site bransi, duri i pazarna gi ima nivnite iminja.
Sega imaat uste eden.
Му течело фреон,инаку на оваа температура мраз нема шансиПрочитај во коментарите, климата е веќе демонтирана и ќе му ги вратите пари, а требаше и да ја видиш сликата со оштетениот кабел од приучени монтери. Средете си ги монтерите во Охрид, криминално беше она шо го имаа направено. Само ме интересира мислење од поискусниве тука дали дури и да е он-оф дали е нормално онолку да замрзне преку ден а температурата дента (18.10) беше 20 степени.
Инаку човекот ја прикачил и претставката:
https://pbs.twimg.com/media/FCEbYp5XIAMzO6y?format=jpg&name=large
Kog ova go napisav mislev z cela grejna sezona.Se složuvam vo potpolnost. So edna zabeleška, samo pri nadvorešni T poniski od -10 C.
Samo ova razmisli i kaži kolkava e zaštedata od tvojot dobien COP od 6.56 pri nadvorešna T od 18 C vo odnos na nekoj prosečen inverter so COP 5 i dali će se vrati razlikata vo cena. Sekako deka nema da se vrati, a želbata i zadovolstvoto da se ima brend se sosema drugi raboti.
Ama voopšto ne se bitni ovie visoki vrednosti na COP pri proletni T. Minorni zaštedi se vo prašanje i ne vredat za pravenje muabet.
Eve gledam na meračot za 14 dena sum potrošil 420 den so kinezov, da beše japonec nema ni 15% da e pomalku, znači smešni 60-70 den. Za komoditet druga rabota, mene i vaka mi odgovara.
Koj te prasuva pa tebe... fakaj patot za Ohrid, ke ti dadat pivce.А кој те прашува тебе,за било која неточна спецификација се оди во државен пазарен испекторат и се пријавува,а потоа тестирање и парите назад,...
Автоматски споено мислење:
Му течело фреон,инаку на оваа температура мраз нема шанси
Автоматски споено мислење:
Име не само за неточна спецификација,туку и ако си незадоволен со производот во рок од 15 дена, парите назад.