Зреењето е последна фаза у развој, да не бидат престарени тогашZreli.
Па незнам, комплексно е многу ако ме сакаат повеќе одеднаш. Јас со една одвај на крај излегувам, камо ли со повеќе.Za zenskite sto ne te sakaat
Имам чуено дека не секогаш се случува.Зреењето е последна фаза у развој, да не бидат престарени тогаш
Мажите се како винотоЗреењето е последна фаза у развој, да не бидат престарени тогаш
До кај 50, после ни куче не ги моча.Мажите се како виното
П.С. до душа, некои никогаш не созреваат
На пример, зрели мене ми звучи многу досадно. Без ентузијазам, без ведринаZreli.
Сега треба да се влезе во дефинирање што е зрел.На пример, зрели мене ми звучи многу досадно. Без ентузијазам, без ведрина
Лошо момче што станало добро.Сега треба да се влезе во дефинирање што е зрел.
Не треба многу! Зрел е секој човек кој сваќа дека се’ што лета не се јаде.Сега треба да се влезе во дефинирање што е зрел.
Porasni pa vidi deka pak moze da si vedar.На пример, зрели мене ми звучи многу досадно. Без ентузијазам, без ведрина
А можеби и добро момче кое престанало да биде момче.Лошо момче што станало добро.
Убаво ми е зелен вака не ми се ризикува да ја изгубам ведрината.Porasni pa vidi deka pak moze da si vedar.
Сигурно сте еден од оние што никогаш не помислиле да одат војска затоа што мама и тато подкупиле... Туку многу нешта се учат и челичат во војска само зависи шо човек си.150 мажи заедно спијат, дркаат и се тушираат, си свират серенади, метат двор, трпат искомплексирани старешини и еднаш на 2 месеци испукуваат по некој куршум. Ептен мажествено, нема што.
Кој е штосот со волот и бикот?Штосот за бикот и волот на ридот ви е класика на разлика во опит