Тоалетна хартија

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
Собрав еден куп фискални сметки, не за да ги скенирам туку како замена за тоалетна. И хартијата од спакован бурек не ја фрлам...

Да знаев дека ваква ќе беше ситуацијата, пред тоа во сите кладилници ќе одев не за да играм туку за да земам по 1-2 билтени, и неколку мали ливчиња...

Собрав еден куп фискални сметки, не за да ги скенирам туку како замена за тоалетна. И хартијата од спакован бурек не ја фрлам...

Да знаев дека ваква ќе беше ситуацијата, пред тоа во сите кладилници ќе одев не за да играм туку за да земам по 1-2 билтени, и неколку мали ливчиња...
Радиоактивна била...некој чвор ќе ти излезе, не си играј.

Радиоактивна била...некој чвор ќе ти излезе, не си играј.
И да е и да не е радиоактивна, секако еден ден сите ќе бидеме испрскани со босилокот и исчадени со кандилото...

И да е и да не е радиоактивна, секако еден ден сите ќе бидеме испрскани со босилокот и исчадени со кандилото...
;)

Некој во КАМ маркет туркал цела палета натоварена со тоалетна. И некој од муштериите го прашал добро бе аман толку вие серите? И овој му рекол абе дечко јас овде вработен сум, ја местам по рафтовите...

Скапи им се душо овие влажни марамици, они би од онаа рециклираната за 10 ден,ролна.;)
Ама сепак е подобро кога ќе се избришеш. Со години се бришам само со влажни и сум презадоволен.

Лист од Лозница наберете како замена за тоалетна...

Во Охрид доста Пештанци како замена за тоалетна одат по кладилници и земаат билтени...

Абе тие да се кабил и во езеро би клекнале и би го миеле шупарникот после голема нужда, како што ги имам видено таму што мијат во езеро теписони, јамболи и ќебиња...

...покрај другите викенд реквизити кои се неопходни со престојот во природа, се размислило и за уживанција во тоалет во природа, па не е важно да се има само тоалетна хартија и да се клекне, туку како господин да се ... :D

Лист од Лозница наберете како замена за тоалетна...

Во Охрид доста Пештанци како замена за тоалетна одат по кладилници и земаат билтени...

Абе тие да се кабил и во езеро би клекнале и би го миеле шупарникот после голема нужда, како што ги имам видено таму што мијат во езеро теписони, јамболи и ќебиња...
Лист од коприва

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom