Фан Клуб: Интер

Ди Марко ми станува новиот Гаљардини.

Добро бе маме му ебам уште ли не сфатија трЊериве дека БАСТОНИ МОРА ДА Е БЕТОН ПРВА ПОСТАВА!
Koi treneri, edniot go betonirase i udri pecat na toa deka e eden od najperspektivnite stoperi mometalno u svet.
Inzagi ne znam sto drami ama tie izmeni i takcicki frapantni zamisli malce i smesni mi deluvaat, u pravo e io za bastoni i toa sto redovno go igra za da Di Marko glumi i ofanizven bek i centralen defanzivec. Kaj tipov nema kvalitet za Inter pa i 200 funkcii mu prepisuva inzagi , ko bek ne e nesto posebno ne pa ko stoper.

Vadi go Batoni, Skriniar, De Vrij seedno, na smetka na sredina ili napad, slobodno toa, ama vaka, :facepalm:

Kako i da e vecer ocekuvam rutinski triunmf, bitno e i toa za da odat odmoreni i na juve zasto i tamu nereseno ili poraz i definitivno alarmot se pali u klubov, a za ist epilog i vecer muabet da ne praime, zz LS pak uste u grupi.

Овој Димарко незнам како заврши кај нас, освен центаршут ништо асално нема, само во првите 20мин, испичка 3-4 топки.

Инаку овој Дамфриз нека работи на дуел/фитнес, малце да го допрат во шпринт и готово овој нема никаква рамнотежа и контрола.

Дамфриз е класична сивоња. 0 техника, сува снага.
Автоматски споено мислење:

Хахахаххаа оди бе ај… од 70 метри гол прими.

Последно уредено:
Дресов ни плаче да биде искомбиниран со плава хавајка и плаво црно жута еир максица од бит пазар, и бело сивкаста SPORT чарапа и така да биде гордо прошетан до Моцарт и Златна Копачка.

Еве ти пресликана утакмица со Лацио.

Перишич и Барела ѕверови. Џеко гол и асистенција. Маринез несречко. Санчез и Дамфриз дрва.

Тоа е тоа во кратки црти.

Со Видал во средина многу постабилни сме, Барела има повеќе простор во напад.

пс. И никад повеќе Димарко место Бастони, и тоа што го бара Инзаги во напад од Димарко, Бастони може да го достави многу подобро, се виде тоа и денеска.

Перишич и Барела ѕверови. Џеко гол и асистенција. Маринез несречко. Санчез и Дамфриз дрва.

Тоа е тоа во кратки црти.
Дамфриз е солиден имаше и асистенција, сеа што го гледате низ призмата на Хакими тоа е ваш проблем...

Утакмицава во една слика
1725b3a523cf078a2e79521693607b24.jpg

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom