По битолски е...Освен ако не се мајмунисуваш...Ебаго!Му се јавив на 2-3ца
Возрасна, полуписмена психофизички здрава и умствено инфериорна личност не би се осмелила да каже ваква срамотна работа. Само да видите на кое ниво се Шилегов и Заев. Лица со пречки во развој имаат каде-каде поголем интелектуален капацитет од овие двајцаЕве го повторно и Шилегов со новата нивна фраза. Вмро го добило максимумот гласови, а сега во вториот круг Сдсм имало голем КОАЛИЦИОНЕН КАПАЦИТЕТ и очекувал да победи.
Абе само букаке за вас на 31ви октомври.
Ни бе мара. Они го сакале да го гласаат за од Амди братучедот ама пошто и Ливица и ИсДиЕс исто боја имат, го гласале за за научнико.Zborev za sutka.. Komradot Mahmut zema 18% od glasovite..
А замисли да живееш во Крушево, да ти се посерат на државата, републиката,празникот и востаниците а ти да ги изгласаш во прв круг?Што памет треба да имаш за да живееш во Струга и да гласаш за СДС откако општината истите тие ја направија вештачки двојазична и Македонците малцинство...
Stanuva zbor za nekakva ekspertiza sho mu ja naplatil. Vrska nema dali e dopolnitelna honorarna rabota ili ne e. Tolku kostala uslugata.... не е тоа „работа“, туку дополнителна работа т.е. хонорарна работа!
затоа барем лично внимателна сум и не се залетувам во ентузијазмот на Апасиев, восхитена сум од негови настапи и дебати, но сепак со резерва впрочем спомнав дека можеби е само Тројански коњ, затоа треба дополнително во иднина да се докаже за тоа што се пљампа наоколу!
...џокерот се држи до крај, прво се блефира!Stanuva zbor za nekakva ekspertiza sho mu ja naplatil. Vrska nema dali e dopolnitelna honorarna rabota ili ne e. Tolku kostala uslugata.
Detalite ne se poznati ama sumata kako suma ne e nesto nadvor od rangot na isplateni pari za uslugi kon nadvoresni sorabotnici.
Neka izlezat sdsm so dokazi deka ete obrabotuva za niv/protiv ila ne da mu se sveduva na muabet pred kooperacija.
Neopredeleniot narod e golem skeptik za promeni i levica so eden skandal mozi da zamini vo zaborav. Nemozi vmro i sds da imaat vzaemna korist od nea i dosega ako imaa nesto konkretno ke ja unistea na celo so Apasiev.
Да дека Заев во моментов е во налет и затоа се труди да не ги открие сите карти и си ги штеди силите....џокерот се држи до крај, прво се блефира!
А уште бијонс да му се придружи и веќе глас нема да зематЕдинствена шанса на СДСМ да избегне дебакл на локалниве е да го врбува Bodhidharma да агитира за ВМРО до вториот круг.