Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.122
Поени од реакции
23.604
Владе, едно камче нанапред да се помести е доста, само едно! Оти од одење наназад преку таквоото веќе!
Ova ti idi kako vcera cela kukja od tri sprata da ja rusis do temel, kamen na kamen da ne ostani i posle da se radvas deka ete utre nekoj kamen ke donesi, ke go stavime vo temelot.
Dobro be arni ste vaka da ve prasam?
Svesni ste deka greskite vo ovie nekolku godini ne se popravaat. Nikogas.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.606
Поени од реакции
37.545
Бијонс, си ја згрешила апликацијата!!
Ај трк на вибер и телеграм во вашите групи да го споделиш ова!
Само таму ботови со испран мозок(или боље речено:без мозок) може да веруваат на вакви глупости!
...јелда? а ти во што веруваш, во каков мозок? туку што се тука „глупости“? не слушнав реплика на изнесеното видео, да немаш ти контра одговор, а?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Ne be iskreno vaka da gi prasam simpatizerite na Levica. Ete utre Levica ima apsolutno mnozinstvo vo parlamentot i Apasiev e premier. Pretsedatel e isto od Levica. I ajde posle sto, koi vi se ocekuvanjata, sto prognozirate deka ke se sluci. Cisto me interesira kolku evolutivno naprednavte, a kolku uste ste na nivo na ke si pravime bajram so umot.
1. Еднострано истапување од Нато
2. Посета од Вини Пу и Ким Џонг
3. Поддршка за шкотска независност
4. Бркање шалтеруши од по институции

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Ova ti idi kako vcera cela kukja od tri sprata da ja rusis do temel, kamen na kamen da ne ostani i posle da se radvas deka ete utre nekoj kamen ke donesi, ke go stavime vo temelot.
Да не забега малку другарче? Реков од идење назад доста е, која куќа па уште на три спрата? Ој заплакни очите, нема ни куќа ни пондила, најмалку па на три спрата! Се’ е изедено за три генерации нанапред.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.899
Поени од реакции
10.933
...јелда? а ти во што веруваш, во каков мозок? туку што се тука „глупости“? не слушнав реплика на изнесеното видео, да немаш ти конта одговор, а?
Ти озбилно мислиш дека ќе го пуштам копитото да го слушнам што има да (излаже)каже?!?
Попрво ќе пуштам некое од тие видеата на Зурла за рамна земја!

И бтв, што вака вмароните на турбо пуштени против Левица?! Славете си таму дур имате нешто да славите...
Автоматски споено мислење:

1. Еднострано истапување од Нато
2. Посета од Вини Пу и Ким Џонг
3. Поддршка за шкотска независност
4. Бркање шалтеруши од по институции
Не го заборавај и Фронтот Полисарио (y)

Член од
30 декември 2014
Мислења
378
Поени од реакции
460
@NewForce
Само да те поздравам. Мислам ти беше тој што правел неутрални анкети во кои СДС секаде бил бетон. Штип, Кавадарци, Куманово итн. После резултативе мислам дека е јасно колку биле неутрални, а исто и ти.
Чудно ама веќе те нема на темава. Жежи под НОГИТЕ а?

Денеска барем 2-3ца од бањативе кои лапаа тендери минативе 4-5 год ми кажаа дека гласале за ВМРО, пошто лоши биле СДС :pos: :pos:
Враќање на стариот дрес е на повидок. Му се јавив на 2-3ца кои што се слични на овој, па му кажав дека XL и XXL бројчината се при крај, да побрзаат.
Кој ги ебе, 5 години кркуш ми се качуваа со таа нивна посрана партија. Мислам дека в газ да требаше да му го забодат, горди ќе беа на тоа.
Поздрав и до тебе. Иако псефологијата ми е пасија, одамна не се занимавам професионално со тоа. А за ниедно истражување не сум рекол дека е професионално. Секој метод си има предности и мани. А како што испадна конкретно за Карпош каде го коментираме минатата недела едното испадна горе-долу точно, другото и не баш.

Можеш да бидеш поконкретен како тоа "ми жени под нозе"? Претпоставувам инсинуираш дека имам работно место кое зависи од одредени органи или параоргани на државната управа. Зар сериозно мислиш дека јас како магистер со двојна диплома можам да се најдам во "тие води"? :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.122
Поени од реакции
23.604

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Druze, Zaev ne samo sto srusi cela kukja od 3 sprata, tuku i sekoj kamen, cigla i potkrovje go rasprodade.. Ti izgleda si vo zabluda koj ja rasprodade drzavava za licni interesi..

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
И бтв, што вака вмароните на турбо пуштени против Левица?! Славете си таму дур имате нешто да славите...
Неизвесно кој ќе биде ПАСОК во филмот, затоа ишкање додека е време.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.122
Поени од реакции
23.604
Да не забега малку другарче? Реков од идење назад доста е, која куќа па уште на три спрата? Ој заплакни очите, нема ни куќа ни пондила, најмалку па на три спрата! Се’ е изедено за три генерации нанапред.
Da de, nisto nemavme nie do vcera. Sega od novo ke pocnuvame.
Iskreno za popameten te smetav, ne na nivo na Ilko ilija.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.122
Поени од реакции
23.604
Druze, Zaev ne samo sto srusi cela kukja od 3 sprata, tuku i sekoj kamen, cigla i potkrovje go rasprodade.. Ti izgleda si vo zabluda koj ja rasprodade drzavava za licni interesi..
Jas ova vi go kazav pred 6 godini ama nekoj slabo pratel, imal samo najdobri nameri togas. Toa generalno bivsite sareni kurtoni na forumot ako se drzime do forumot barem.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.606
Поени од реакции
37.545
И бтв, што вака вмароните на турбо пуштени против Левица?! Славете си таму
... не знам тоа кој како е пуштен, ама јас кога ќе се вљубам во некого сакам да биде чиста љубов и искрена, кога се воодушевувам во некого и сакам помогнам во неговата позитивна работа, сакам да сум сигурна дека нема ѓубре под тепих!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom