D
Deleted member 53418
Гостин
Лукаревска вака мамурна ја неам видено од 2015 кога доаѓаше мамурна во недела на блади мери во Коктел Бар
Тоне сдсм
Тоне сдсм
U karpos vmro e pred stevce, izglea na stevce glasovite ke odlucuvaat u 2 krug, na kogo ke gi dade stevce ne se znae.. vajda koj ke go ispazari dobro..Оти е црвен во очиве? Фифа да не се преиграл?
Ги реди сите градови и победени и непобедени, поубедливо да делува.
Куманово и Kарпош, доволно е 30% од вмровските гласови да одат против СДС и на муцки се и таму.
Исто и Скопје. Пола од Левица да појдат кај Данела, крај.
Ептен се потпира на албанскиве гласови.
Испод 300 илјади со се потплаќање и притисоци за да гласаат за нив. Утреден кога ќе паднат од власт дамбетер ќе бидат...ТитаникГледам и резултати по советнички листи, многу лошо поминале Сдс. Сигурно се солидно паднати испод 300 илјади гласа.
За ова не се слагам.ВМРО кое е кадровски, политички и било како послабо за 2000 пати од ВМРО на Груевски, ама треба промена оти овие ни ебаа мајката.
Стелт пола од овие што ги гледаш на ТВ што се од ВМРО со мене беа на факултет и ти кажувам дека не знаеја обичен формулар да пополнат. ВМРО на Груевски имаше страшни кадри, али и они си добија заслужен шамар 2016 година како сега СДСМ.За ова не се слагам.
За локалниве ВМРО беше организирано и агитирачки расположено како што не беше и во најдобрите времиња на Грујо.
Сега со победава на локалниве, ветеров во грб, како и зголемените ресурси штоќе ги имаат како локална власт - можам да замислам дека на наредните парламентарни ќе ја ДУПЛИРААТ предноста (над СДСС) на ниво на држава од сегашните локални.
Може Мицко изгледа мех на телевизија, ама во позадина машинеријата си тера.
Како што никој не ги знаеше Ставрески, Милошоски и плејада други кадрови решенија пред да дојдат на власт, така и сега има спремни луѓе што досега не се експонирани. Што никако не значи дека се 2000 пати послаби.