Z
zmej gorjanin
Гостин
Шилегов водел со 10.000 гласа?
Читајте го постов со музикава во позадина.Realno e na ovie lokalni izbori najgolemata opoziciona partija pred se da si gi povrati svoite opstini bastioni koi gi izgubi vo oktomvri 2017 god. pa duri i da lapne i od onie opstini koi i ne se t.e. ne bile bas nivni bastioni. Pa ova se slucuva 30 god. unazad, na narodot mu e skurceno veke od Murto Zaev, pa sega si glasa za Kurto Micko toa e toa, drugata opcija neli "pomaloto zlo" nema ljutis ... Kurto Murto politikata si fura i ponataka vo polna parea !
Ретко одбивен човек овој Тодоров од 11 500 гласачи минатите локални да паднеш на 5000, потоп, катастрофа.So ogled na rezultatite, izgleda pogolem del od clenovite na Sds glasale za Mitko Jancev.
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
Знаеш и те како само резултативе не ти се по желба.Јас, дури ве читам како прогласувате победа по општини а ниеден градоначалник не знам по име и презиме
Искрено ме заболе за резултатите, исти кур се та едните та другите, поготово кога станува збор за Битола.Знаеш и те како само резултативе не ти се по желба.
Па и ВМРО немаат нешто сјајна листа со досегашниот координатор што не ги знае пола улици во Кавадарци, на 4-то место човекот што се собираа донации за да се лечи во приватна болница од корона, а месец дена после тоа отиде на Европско во Романија, обидот од актер итн. Али нема врска, реално двете советнички листи беа тешко срање и затоа се отвори и простор за уште еден независен( Јован Златевски ќе влезе ваљда, заедно со Ристо Сакалиев и веројатно, на мое големо изненадување, Левица ќе влезат)Ретко одбивен човек овој Тодоров од 11 500 гласачи минатите локални да паднеш на 5000, потоп, катастрофа.
Кандидатите за советници, она детето што не знае да чита а му е портпарол, мајка му на оној од сдмм, синот на лекарот и тоа сите у први 5. Кој од кој поодбивен, човек да не ја отвори листата на вмро некој, автоматски ќе гласа против сдс
Мислиш ? На толку лошо водење држава и врапчињата знаеа дека потоп ќе им де задеси."Е-бај" му се случи на Заев.
Ни самите не очекуваа волку лоши резултати.
не бе душо, колку и да се сите лоши никој не може да биде исти кур со заев и неговите говна околу него.Искрено ме заболе за резултатите, исти кур се та едните та другите, поготово кога станува збор за Битола.
Би се радувала да освои некоја трета опција, а вака пффф