Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
За титулата прв конкурент е Интер потоа според мене се Јуве,Рома,Фиорентина а Милан треба да направи страшно добра серија за да се вклучи во борбата за титула
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
juve si e juve milan si e milan inter si e inter i taka natamu a FIORENTINA sekoja utakmica sportski po 1-0 si tepa i ic k.. ne gi boli i si se gore na tabelada taka e inter e favorit ama nisto ne se znae!!Juve si e Juve!!
машала ИКСОВИ ова коло ...
Х Х Х
1-1 дефинитивно :smir:
У курац, стварно... многу ме изнервираа.
Ги пушташ втора лига, да научат да играат фудбал, да се искалемат... тие пак исто. Акција, шо е то акција, аман!?!?!
Можно ли е да дадете гол а да не е од одбиена топка?
Победете не ми е криво, сакам да видам дека знаете да играте фудбал, не рагби туку фудбал.
Многу ми е криво затоа што Интер изигра перфектно во одбрана, немаа ама нити една грешка. Киву конечно ја крена формата, Маикон стандарден, Самуел потсеќа на игрите во Рома кога беше невозможно да се помине. Дозволи само една топка да стигне до Трезеге и тоа беше се. Кордоба исто така супер. И на крај примивме гол од несреќно одбиена топка, епа фак ју џуве.
интер требаше да тепа со 3 или 4 разлика,ама интер си е интер.