- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.633
- Поени од реакции
- 8.205
Нормална жена само може на ум да го има тоа што ти си пишала, не и на форум да го пишува Го рушиш угледот на домаќинките овдеВо што е проблемот?
Нормална жена само може на ум да го има тоа што ти си пишала, не и на форум да го пишува Го рушиш угледот на домаќинките овдеВо што е проблемот?
Е што има лошо де ако сакам да легнам со згоден даса?Не и фали ништо на Топла, нит буква изела, само апла пишала што мисли
Е добро де, нема за маж да го зема па и ти.ОК идемо далје. Ете нормална си.
И ти како нормална жена од чиста радозналост да видиш каков ебач е Маленко, би го клецнала за една вечер?
Може тој ќе ја земе, ете фетиш му биле постари теткиЕ добро де, нема за маж да го зема па и ти.
Тоа значи дека и е опкружена со нормални жени, како нејзе. А вие домаќинките, што го хејтате Маленко макар и за една вечер не сте нормални, ниту сте репрезентативен примерокОК идемо далје. Ете нормална си.
Нема шанси таков ропак кај мене... Може само задоволство да ми пружи и ауфидерзен....ако го бива...прашање е.Може тој ќе ја земе, ете фетиш му биле постари тетки
Нееее, компликација е тоа за тете. Веќе има одличен брак, по нејзина меркаМоже тој ќе ја земе, ете фетиш му биле постари тетки
Штом сме толку години заедно и немаме други деца на страна, доволен доказ дека знаеме и сакаме да го одржуваме бракотНееее, компликација е тоа за тете. Веќе има одличен брак, по нејзина мерка
А добар момак е муж ти, или е bad boy?Штом сме толку години заедно и немаме други деца на страна, доволен доказ дека знаеме и сакаме да го одржуваме бракот
Имало трзавици, не велам не...но балансираме одлично.
Добар у душа...срце...но пред неколку страни пишав, жените сакаат добри момци у душа, јаки у мускули, тврди у меѓуножје, јебозовни, по можност и дебел новчаник, но не е обавезително.А добар момак е муж ти, или е bad boy?
Ние не те правиме не нормална ,,,Абе ако мене ме правите ненормална
Нема потреба тема да отворам за едно прашање самоДобар у душа...срце...но пред неколку страни пишав, жените сакаат добри момци у душа, јаки у мускули, тврди у меѓуножје, јебозовни, по можност и дебел новчаник, но не е обавезително.
Знаел да се степа за мене, кога бевме дечко и девојка....и не, не е лошо момче...
Отвори тема за мене и мојот живот Абе ако мене ме правите ненормална, како може овие на Маленко да бидат нормални?
Вратите се на темата, ептен е отидена у .....кхгкхххх..се загрцнав од кафето.Ние не те правиме не нормална ,,,