Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Во што е проблемот?
Нормална жена само може на ум да го има тоа што ти си пишала, не и на форум да го пишува:D Го рушиш угледот на домаќинките овде;)

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.280
Поени од реакции
10.171
Не и фали ништо на Топла, нит буква изела, само апла пишала што мисли :facepalm:
Е што има лошо де ако сакам да легнам со згоден даса?
Само нема за муж да го земам, ниту ќе го раскажувам наоколу.. анонимно, ко на форумов...:pos:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.575
Поени од реакции
27.407
ОК идемо далје. Ете нормална си.

И ти како нормална жена од чиста радозналост да видиш каков ебач е Маленко, би го клецнала за една вечер?
Е добро де, нема за маж да го зема па и ти.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.575
Поени од реакции
27.407
ОК идемо далје. Ете нормална си.
Тоа значи дека и е опкружена со нормални жени, како нејзе. А вие домаќинките, што го хејтате Маленко макар и за една вечер не сте нормални, ниту сте репрезентативен примерок :)

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.280
Поени од реакции
10.171
Може тој ќе ја земе, ете фетиш му биле постари тетки :pos:
Нема шанси таков ропак кај мене... Може само задоволство да ми пружи и ауфидерзен....ако го бива...прашање е.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.280
Поени од реакции
10.171
Нееее, компликација е тоа за тете. Веќе има одличен брак, по нејзина мерка :)
Штом сме толку години заедно и немаме други деца на страна, доволен доказ дека знаеме и сакаме да го одржуваме бракот
Имало трзавици, не велам не...но балансираме одлично.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.575
Поени од реакции
27.407
Штом сме толку години заедно и немаме други деца на страна, доволен доказ дека знаеме и сакаме да го одржуваме бракот
Имало трзавици, не велам не...но балансираме одлично.
А добар момак е муж ти, или е bad boy?

А за деца на страна, тоа неможеш да кажеш за муж ти ...

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.280
Поени од реакции
10.171
А добар момак е муж ти, или е bad boy?
Добар у душа...срце...но пред неколку страни пишав, жените сакаат добри момци у душа, јаки у мускули, тврди у меѓуножје, јебозовни, по можност и дебел новчаник, но не е обавезително.
Знаел да се степа за мене, кога бевме дечко и девојка....и не, не е лошо момче...
Отвори тема за мене и мојот живот :pos: Абе ако мене ме правите ненормална, како може овие на Маленко да бидат нормални?

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.575
Поени од реакции
27.407
Добар у душа...срце...но пред неколку страни пишав, жените сакаат добри момци у душа, јаки у мускули, тврди у меѓуножје, јебозовни, по можност и дебел новчаник, но не е обавезително.
Знаел да се степа за мене, кога бевме дечко и девојка....и не, не е лошо момче...
Отвори тема за мене и мојот живот :pos: Абе ако мене ме правите ненормална, како може овие на Маленко да бидат нормални?
Нема потреба тема да отворам за едно прашање само :)
Туку, секој има право да си ја одлучи својата нормалност. Ако се прашувам јас, уживај си во животот, не те осудувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom